DOLAR 32,3626
EURO 34,9928
ALTIN 2324,292
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar – Kış Mont ve Kaban Trendleri Koton’un rengarenk tasarımlarıyla belirleniyor

    Sonbahar – Kış Mont ve Kaban Trendleri Koton’un rengarenk tasarımlarıyla belirleniyor
    21.11.2017
    A+
    A-

    2017-2018 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda canlı renklerdeki mont ve kaban tasarımları ile moda tutkunlarına özel ürünler sunan Koton, her parçası ile farklı stillere hayat veriyor.

    Havaların soğumaya başlaması ve kışın gelmesi ile birlikte mont ve kabanlar sıklıkla giyilmeye başlandı. Kış aylarının en iddialı ve vazgeçilmez parçalarından olan bu ürünler, yeni sezonda Koton’da farklı detayları, renk tonları ve kullanılan kumaş tipleri ile dikkat çekiyor. Kadınların kış stillerini vurgulayan mont ve kaban modelleri arasında her iki yüzü de giyilebilen montlar, ekoseli ve kapüşonlu kabanlar göz alıcı renklerle yer alıyor. Fuşya, saks mavisi, sarı ve kırmızı gibi birçok farklı renk seçenekleri ile sade, canlı ve enerjik stilleri tamamlayan Koton, yeni sezon mont ve kaban modelleri ile kadınların kış rahatlığına şıklık katmaya devam ediyor.

    Çarpıcı renk ve canlı desenlerle kış mevsiminin en trend modelleri Koton’da…

    Sezon trendlerine uygun bir kış stili yaratmak isteyen moda tutkunları, Koton Kadın 2017-2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda her zevke uygun, en trend parçalardan bir çok farklı model bulabiliyor. Koton’da bu sene kaban ve mont tasarımlarında sezonun moda renkleri olan fuşya, saks mavisi, sarı ve kırmızı gibi canlı renkler ve modeller yer alıyor.

    Koton Mont ve Kaban Koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.