DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sportif erkek saatleri Boss Watches

    Sportif erkek saatleri Boss Watches
    23.04.2017
    A+
    A-

    Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Boss Watches, İlkbahar / Yaz 2017 saat modelleriyle yeni sezonda erkek stilinin göz kamaştıran ve çarpıcı aksesuar modellerini sunar.

    Dünyaca ünlü global marka Hugo Boss, şık ve maskülen saat modelleri ile yarattığı Boss Watches markası ile saat dünyasında en çok tercih edilen erkek saat modellerini gözler önüne seriyor. Yeni sezonda siyah, lacivert ve füme tonlarının vazgeçilmez tutkusu ile bir araya gelen gümüş, gri ve siyah kasalar, çelik bilezik ve deri kayışlarla kombinlenirken kadran içi kronograf detayı fonksiyonel özellikler arasında yerini alıyor. Fosforlu ve kırmızı tonlara sahip göstergeler fonksiyonel saat modellerinin sportif detayları arasında yer alırken, en özel davetlerde göz alıcı tasarımıyla elegant stilinizi ortaya koyan Boss Watches saat tasarımlarında gümüş göstergeler dikkat çekiyor. Sezonun trendi hasır çelik bilezik Boss Watches saatlerinde de kendini gösterirken, vazgeçilmez krokodil deri kayış markanın 2017 modellerinde yükselişine devam ediyor.

    Düğün sezonunun da yaklaşmasıyla en özel alternatiflerini saatseverlerle buluşturan Boss Watches İlkbahar/Yaz 2017 saat modelleri Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr’de sizleri bekliyor.
    BOSS WATCHES (HB1513391)
    Kasa Çapı: 44 mm
    Kasa Rengi: Siyah – çelik
    Kadran Rengi: Siyah
    Kayış Kordon Özellik: Deri
    Kayış Kordon Rengi: Siyah
    Su Geçirmezlik: 5 ATM
    Kronometre: Evet
    Takvim: Evet
    Göstergeler: Fosforlu ve gümüş rengi
    Fiyatı: 1.430TL
    BOSS WATCHES (HB1513431)
    Kasa Çapı: 42 mm
    Kasa Kalınlığı: 11 mm
    Cam Özellik: Mineral
    Kasa Rengi: Çelik
    Kronometre: Evet
    Takvim: Evet
    Su Geçirmezlik: 5 ATM
    Kayış Kordon Rengi: Lacivert
    Göstergeler: gümüş rengi
    Fiyatı: 1.210TL
    BOSS WATCHES (HB1513443)
    Kasa Çapı: 45 mm
    Kasa Kalınlığı: 12 mm
    Kasa Rengi: Füme
    Kronometre: Evet
    Takvim: Evet
    Su Geçirmezlik: 10 ATM
    Bilezik Tipi: Hasır çelik
    Bilezik rengi: Füme
    Göstergeler: kırmızı
    Fiyatı: 2.310TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.