DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,342
BIST 9047,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Star Wars: Force Arena’ya 4 yeni karakter

    Star Wars: Force Arena’ya 4 yeni karakter
    07.04.2017
    A+
    A-

    Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., Star Wars™: Force Arena‘ya dört yeni karakter kartı ile yeni İttifak, Tekrar Oynatma özellikleri ve daha dengeli bir 2’ye 2 oynanış getiren yeni bir güncellemeyi bugün duyurdu.

    Güncellemeyle birlikte oyuna, Galaktik İmparatorluk’tan Ölüm Trooperları ve TX-225 Hücum Tankı ile, Asi İttifakı’ndan Keredyalı Gerillalar ve Asi Patlayıcı Uzmanları olmak üzere Rogue One: Bir Star Wars™ Hikayesi‘nden dört yeni karakter ekleniyor. İmparatorluk Haberalma Teşkilatı’nın elit askerleri olan Ölüm Trooperları, geçtiğimiz aylarda gösterime girmiş olan filmde Direktör Krennic’in muhafız ve subayları olarak boy gösterdiklerinden beri Star Wars severlerin favorilerinden biri haline gelmişlerdi.

    Star Wars™: Force Arena‘nın sosyal yönünü güçlendirmek amacıyla, oyunun İttifak Sistemi’ne de yeni bir özellik ekleniyor. Bu sayede artık oyuncular kendi ittifaklarındaki üyelerden serbestçe karakter kartı isteyebilecek veya onlara hediye edebilecekleri gibi, birlikte katılabilecekleri görevleri tamamladıklarında özel kart paketleri elde edebilecek.

    Yeni getirilen en büyük değişikliklerden biri, 2’ye 2 normal karşılaşmayla başlayarak oyunun daha dengeli bir hale getirilmesi. 1’e 1 sıralama karşılaşmalarında oyuncular daha yüksek bir sıralama ve kategori ile daha çok kredi ve kart paketi kazanmak için oynamaya devam ederken, 2’ye 2 normal karşılaşmalar artık sıralamasız olacak; başka bir deyişle oyuncular sıralama ve kategorileri etkilenmeden, ama galibiyet sonucunda kredi ve kart paketi kazanarak oynayabilecek. Ayrıca 2’ye 2 normal karşılaşmaları oynayan oyuncular artık aynı seviyede destelerle oynayacağından, savaşlar daha dengeli ve adil olacak.

    Star Wars™: Force Arena‘ya gelen yeni tekrar oynatma özelliği sayesinde oyuncular son üç günde oynadıkları tüm karşılaşmaları tekrar görüntüleyebilecek. Buna ek olarak komutan öldürme, birim öldürme, taret yok etme sayısı ve geriden gelip kazanılan karşılaşmalar gibi istatistiklere göre En İyi 20 karşılaşma görüntülenebilecek. Karşılaşmalardan öne çıkanları gösteren En İyi 20 videolarıysa 4 saatte bir yenilenecek.

    Netmarble Games Chief Marketing Officer Seungwon Lee, “Star Wars™: Force Arena‘ya yeni eklenen karakter kartı hediye etme ve tekrar oynatma özellikleri sayesinde, oyuncularımızın daha çok eğleneceğini ve başarılı stratejileri birbirleriyle paylaşacağını umuyoruz,” diyor ve devam ediyor: “Oyuncular artık adil şartlar altında ve sıralamalarının düşmesinden korkmadan 2’ye 2 karşılaşmaların tadını çıkarabilecek ve aralarında İmparatorluk Ölüm Trooperları’nın da olduğu dört yeni karakterle oynama tarzlarını geliştirebilecek.”

    Star Wars: Force Arena, aralarında en son STAR WARS filmi Rogue One™: Bir Star Wars™ Hikayesi‘nden yeni karakterlerin de bulunduğu 80’den fazla oyun kartı içeriyor. iTunes App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz Star Wars™: Force Arena ile ilgili daha fazla bilgi için, www. StarWarsForceArena. com adresinden resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.