DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sütlü Tatlının ustası yeni şubeleri ile büyüyor

    Sütlü Tatlının ustası yeni şubeleri ile büyüyor
    24.04.2017
    A+
    A-

    Birbirinden lezzetli süt tatlıları ile 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Bolulu Hasan Usta, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı yeni şubeleri ile büyümeye devam ediyor. Bolulu Hasan Usta’nın Erzincan, Bolu, Van ve İzmir’deki yeni şubeleri tatlı severleri bekliyor.

    Doğal malzemeleri ve eşsiz lezzeti ile 35 yılı aşkın süredir tatlı severlerin bir numaralı tercihi olan Bolulu Hasan Usta, her geçen gün zincirine yeni bir mağaza ekleyerek büyüyor. Bolulu Hasan Usta, Erzin Canpark AVM’de yeni açtığı mağazası ile Erzincanlı tatlı severleri ağırlarken çok yakında da 14 Burda AVM’deki şubesiyle Bolululara, Van AVM’deki şubesiyle Vanlılara, Kordon ve Bostanlı’daki şubeleriyle de İzmirlilere hizmet vermeye devam edecek.

    Türkiye’nin sütlü tatlı devi Bolulu Hasan Usta’nın 7’den 70’e herkesin rahatlıkla tercih edebileceği tatlı kafe konseptiyle açılan yeni mağazalarında sütlü tatlılar, şerbetli tatlılar, lokumlar, el yapımı çikolatalar, dondurmalar, sıcak – soğuk içecek çeşitleri, börek çeşitleri ve kahvaltı seçenekleri en doğal malzemelerle sunuluyor.

    Tatlının Ustasından Franchise Fırsatı
    Açıldığı günden bu yana lezzetinden ve doğallığından ödün vermeyen Bolulu Hasan Usta, bugün Türkiye genelinde 23 ilde toplam 124 şube ile hizmet veriyor. Yurt dışında ise KKTC, Abu Dhabi, Dubai, Bahreyn ve yakında açılışı yapılacak olan Katar olmak üzere 5 şubeyle yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.