DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tamek’ten portakal parçacıklı meyve suyu: Tamek Tanelim

    Tamek’ten portakal parçacıklı meyve suyu: Tamek Tanelim
    06.07.2017
    A+
    A-

    1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek’in meyve suyu ailesine yepyeni bir ürün katıldı; Tamek Tanelim…
    Meyve parçacıklarından gelen eşsiz lezzeti tüketicileri ile buluşturan Tamek Tanelim, portakallı çeşidiyle raflardaki yerini aldı.

    Meyvelerin en saf ve doğal halinden meyve suyu üreten Tamek, Tanelim ile meyve suyu sevenlerin gönlünü bir kez daha fethediyor. Tamek Tanelim, gerçek meyve parçalarından gelen lezzeti, ferahlığı ve sağlığı tek şişede bir araya getiriyor.

    İçerdiği gerçek meyve parçacıklarıyla meyve suyunun lezzetine lezzet katan Tamek Tanelim, portakal aromasıyla bu yaza damgasını vuracak. Serinliğin yanı sıra, gerçek meyve parçalarından gelen sağlığı da sunan Tamek Tanelim, diğer tüm Tamek meyve sularında olduğu gibi herhangi bir koruyucu madde içermiyor.

    Kahvaltı, yemek ve ara öğünlerin en lezzetli tamamlayıcı olan Tamek Tanelim, her yudumda dalından koparılmış portakal parçalarından gelen ferahlığı sunuyor. Tamek Tanelim, 1 litrelik cam şişelerde satışa sunuluyor.

    Tamek Hakkında
    Yüzde yüz Türk menşeli gıda üreticisi olan Tamek, 62 yıldır ilk günkü heyecanını ve yenilikçi ruhunu koruyarak, tazelik, kalite ve lezzetten ödün vermeden tüketicilere gıda ve meyve suyundaki geniş ürün portföyüyle hizmet veriyor. Türkiye’nin en büyük sözleşmeli tarım ağını kuran Tamek, çiftçilere ihtiyaç duydukları fideden tarla / bahçe bakımına kadar ekimden hasada her konuda yardımcı oluyor. Bu sayede tarladan fabrikaya üretimin her sürecini denetim altında tutmasının yanı sıra, işlediği 260 bin ton yaş sebze meyve ile sözleşmeli alım yaptığı yaklaşık 1.000 çiftçi ailesinin geçmişten bugüne gelişimine ve geçimine destek oluyor. Bu destekle Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesini yürüten Tamek, alım garantisi ile çiftçilerin; “bir sonraki sene ürünümü kime satacağım” sorusunun yanıtı oluyor. Tamek, yurt dışından alınan konsantreler yerine yüzde yüz yerli ve doğal meyveleri anlaşmalı çiftçilerinden alarak en taze halleriyle şişeliyor. Tamek, gıda ve meyve suyu endüstrisinde çalıştığı iş paydaşlarıyla birlikte kazan-kazan prensibiyle hareket ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.