DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil bavulunun olmazsa olmazları Kiğılı’da

    Tatil bavulunun olmazsa olmazları Kiğılı’da
    16.08.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan Kiğılı, tatil programı hazırlayan erkeklere birbirinden şık ve fonksiyonel parçalar sunuyor. İlkbahar – Yaz koleksiyonunda yer alan konforlu giyim ürünleri, fonksiyonel aksesuarlar ve plaj ürünleri tatil bavulunun vazgeçilmezlerinden olacak.

    Şehirli erkeklerin markası Kiğılı, modern tarzlarını tatilde de sürdürmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Sakin bir sahil kasabası kaçamağından uzun yurtdışı turlarına, modern erkeklerin her ihtiyacını karşılayan parçalar, tatil bavulunun vazgeçilmezlerinden oluyor. Performansı ve stili bir arada sunan ürünler, gün boyunca şıklığı ve rahatlığı garantiliyor.

    Nefes alan kumaşlar kavurucu sıcaklarda rahat ettiriyor

    Kiğılı yalnızca tarzıyla değil, nefes alan kaliteli kumaşlarıyla da erkeklerin ilk tercihi oluyor. Üstelik kıyafetler yalnızca kumaşlarıyla değil, renk seçenekleriyle de rahatlık sağlıyor. Tatil bavulunun olmazsa olmazı keten gömlekler, denim pantolonlar, bermuda şortlar ve polo yaka tişörtler hafif kumaşlarıyla rahatlık sağlarken, şıklığı da farklı bir seviyeye taşıyor. Zengin renk seçenekleri sayesinde kolaylıkla birbirleriyle kombinlenerek, günün her anında erkeklerin tarzını yansıtmasına olanak veriyor.

    Tatilin vazgeçilmezi rahat gömlekler

    Kiğılı’nın her tarza hitap eden gömlekleri, tatil bavulunun kurtarıcı parçası oluyor. Spor şıklıktan vazgeçmeyenler, kısa kollu ve keten gömleklerle kombinlerine tarz katarken, tatilde bile stillerinden ödün vermeyenler slim fit modellerle şıklığı garantiliyor. Fonksiyonelliği önemseyenler ise, tercihlerini kolay ütülenebilen gömleklerden yana kullanıyor.

    Her tatile ayak uyduran parçalar

    Aktif bir tatil geçirmeyi planlayanlar, bermuda şortlarla tüm gün boyunca rahatça hareket ediyor. Sezonun hit parçaları polo yaka tişörtler, hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanılıyor. Rahatlık ön planda tutularak tasarlanan denimler ise, trendleri değil kendi tarzını yaşatan erkeklerin her yolculuğunda yanında oluyor. Boncuk ve deri detaylı aksesuarlar, tatil boyunca erkeklerin tarzını yansıtmasına olanak tanıyor.

    Plajlarda da Kiğılı tarzı

    Marine koleksiyonunda yer alan deniz şortları, peştamal, havlu, bornoz, plaj havluları ve plaj terlikleri tatil bavuluna ilk girecek parçalar arasında yer alıyor. Koleksiyon, fonksiyonelliği ile kullanım rahatlığı sağlıyor.

    Kiğılı’nın İlkbahar – Yaz koleksiyonunda yer alan parçalar, hem şehirde hem de tatillerde giyilebilirken, erkeklerin hayatlarının her anında şık hissetmelerini sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.