DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası İzmit’teki restoranlarının sayısını 8’e çıkardı

    Tavuk Dünyası İzmit’teki restoranlarının sayısını 8’e çıkardı
    08.08.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası İzmitli konukları ve yatırımcılarının artan ilgisiyle İzmit’teki yatırımlarını sürdürüyor.

    İzmit Arasta Park AVM’de hizmete giren yeni restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası,İzmit’teki şubelerinin sayısını 8’e taşıdı.

    Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, İzmit’teki yatırımlarını hizmete açtığı yeni şubelerle devam ettiriyor.

    Tavuk Dünyası, İzmit’teki 8. restoranını şehrin gözde yerleşim yeri Yahya Kaptan’da alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartla bölgenin bir ‘yaşam merkezi’ olmayı başaran İzmit ArastaPark AVM’de açtı. Tavuk Dünyası İzmit Arasta Park’ta konuklarını ağırlamaya başlayan yeni restoranıyla birlikte Türkiye’deki toplam lezzet noktası sayısını 41 şehirde 165 restorana taşımış oldu.

    Arasta Park AVM’de hizmete giren yeni şubeleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “İzmit Tavuk Dünyası olarak yatırım anlamında bizler için daima önemli bir konumda olan şehirlerden biri. 2018’in hemen başında bu yılın ilk yatırımını İzmit’e yapmıştık. Yılın yarısını geçtiğimiz şu günlerde de yine yeni bir yatırımla daha İzmit’teki restoranlarımızın sayısını daha da yukarı taşıdık. Tavuk Dünyası’nın Türkiye’deki 165. restoranı olarak konuklarını ağırlamaya başlayan bu restoranımız, aynı zamanda İzmit’teki 8. şube yatırımımız. İzmitli konuklarımıza ödüllü lezzetlerimize gösterdikleri bu yakın ilgi; İzmitli yatırımcılarımıza ise markamıza duydukları güven ve sergiledikleri başarılı performansları için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”

    Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller

    Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

    Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

    Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

    Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

    3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.