DOLAR 32,5603
EURO 34,8175
ALTIN 2416,541
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’nın 3 ürünü birden ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ ile tescillendi

    Tavuk Dünyası’nın 3 ürünü birden ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ ile tescillendi
    12.07.2017
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası’nın ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleri, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün tarafından 5 farklı kategoride toplam ortalamada yüzde 90 ve üzeri puan aldı ve ‘sıradışı’ kabul edilerek ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

    Tavuk Dünyası menüsünün 3 yıldızı ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (The International Taste & Quality Institute – iTQi) uluslararası tadım oturumunda, dünyanın en nitelikli jüri üyeleri tarafından test edildi. Yapılan sıradışı değerlendirmeleri sonucunda her 3 lezzet de yüzde 90 üzerinde puan alarak “3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü”ne layık bulundu.

    ‘Kekiklim’ ve ‘Şefin Tavası’ lezzetleriyle geçtiğimiz yıl da aynı kategoride 3 yıldız alan Tavuk Dünyası, bu iki lezzetine ek olarak bu yıl ilk kez değerlendirmelere katılan ‘Közlüce’ lezzetiyle de ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’nü kazandı.

    Dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini test etme ve üstün lezzetli olanları tanıtma üzerine faaliyet gösteren iTQi’nin jüri üyeleri arasında Türkiye Aşçılar Derneği de bulunuyor.Avrupa’nın en prestijli 16 Aşçılık ve İçecek Dernekleri’nin yer aldığı uluslararası tadım oturumuna aralarında dünyanın en iyi 10 şef sunucusundan biri Alan Coxon’un da bulunduğu ve uluslararası tanınırlığa sahip 125 tadım uzmanı katıldı.

    Tavuk Dünyası’nın ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleri ile katıldığı, 5 kategoride verilen puanların toplam ortalamasının alındığı ve sadece tek bir lokmanın tadıldığı Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tadım oturumunda bu yıl 93 ürün test edildi.

    İlk izlenim, görünüm, koku, doku ve lezzet başlıklarında değerlendirilen Tavuk Dünyası, 3 ürünü ile 90 üzeri puan alarak ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü. Toplam puanı yüzde 90 ve üzerinde olan ürünler “Sıradışı” kategorisinde değerlendirilip 3 yıldız almaya hak kazanıyor.

    Tavuk Dünyası’nın ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ ile taçlandırılan ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleri, Türkiye’nin 31 ilinde hizmet veren 120’den fazla restoranında lezzetseverlerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.