DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’nın ödüllü lezzetleri Kartal Sahil’deki yepyeni restoranında lezzetseverlerle buluşuyor

    Tavuk Dünyası’nın ödüllü lezzetleri Kartal Sahil’deki  yepyeni restoranında lezzetseverlerle buluşuyor
    27.07.2017
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, konuklarını şimdi de Kartal Sahil’de deniz ve adalar manzarasına sahip yepyeni restoranında ağırlıyor

    Tavuk ağırlıklı menüleri, doyurucu tabağı ve uygun fiyatıyla Türkiye’de yeme – içme sektöründe, kendine yepyeni bir kulvar açan Tavuk Dünyası, 2017 için belirlediği hedefler doğrultusunda yeni restoranlar açmaya ve kesintisiz büyümesini sürdürmeye devam ediyor.

    Lezzetseverleri AVM’lere ek olarak, caddelerde bulunan restoranlarında da ağırlayan Tavuk Dünyası, yepyeni şubesini, İstanbul Anadolu yakasının deniz ve adalar manzarasına sahip bölgesi olan Kartal Sahil’de hizmete açtı.

    2012 yılında girdiği pazarda Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarıyla aralıksız büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, yılın başından bu yana açtığı şubeleriyle Türkiye’de toplam 31 şehirde 124 restorana ulaştı.

    Tavuk Dünyası’nın sadece İstanbul’daki restoran sayısı Kartal Sahil’de açılan bu restoranla birlikte 52 oldu.

    Türk Mutfağının En Dengeli Hali

    Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

    Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmelliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

    Türk damak tadına uygun menülerinde lezziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

    Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası 2017’de de ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleriyle, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün tarafından yapılan değerlendirmelerle ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.