DOLAR 32,548
EURO 34,9578
ALTIN 2449,756
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile harekete geçme zamanı

    Tchibo ile harekete geçme zamanı
    07.04.2017
    A+
    A-

    Tchibo, “Sporda Engel Tanımayın” koleksiyonuyla herkesi, harekete geçmeye ve sınırları zorlamaya davet ediyor. Spor taytlardan, denge disklerine Tchibo’nun sporunuzu daha da keyifli hale getirecek birbirinden çeşitli ürünleri, 12 Nisan Çarşamba gününden itibaren www. tchibo. com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

    Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünlerini takipçileriyle buluşturan Tchibo, 12 Nisan Çarşamba gününden itibaren “Sporda Engel Tanımayın” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Vücut ısısını dengeleyen güçlü tutuşuyla hareketi kolaylaştıran fonksiyonel spor kıyafetler, fitness bantları, adım sayarlar ve denge diskleri gibi sporu daha da keyifli hale getirecek birbirinden şık ürünler, Tchibo’da, harekete geçmek isteyenleri bekliyor.
    Tchibo’nun “Sporda Engel Tanımayın” temalı ürünleri, 12 Nisan tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www. tchibo. com. tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, spora ve harekete keyif ve konfor katmak isteyenleri bekliyor.

    Tchibo ile Bahçelerinize Renk Katın
    Bahçeleri keyifli ve konforlu hale getiren tik ahşabı bahçe masalarından sandalyelere, dekoratif örgülü şezlonglardan mobilya setlerine Tchibo Bahçe Ürünleri baharda bahçelerine renk katmak isteyenleri sadece www. tchibo. com. tr internet mağazasında bekliyor.

    Tchibo’nun ” Sporda Engel Tanımayın ” koleksiyonundan bazı ürünler:
    Spor Büstiyer– 69,95 TL
    Spor Tayt-  89,95 TL
    Fonksiyonel Fitness Bandı,  34,95 TL
    Fonksiyonel Egzersiz Aleti – 149,95 TL
    Erkek Spor Şort -79,95 TL
    Klima-Tec Spor Tişört –  64,95 TL
    Şezlong – 599,95 TL
    Tik Ayarlanabilir Bahçe Masası – 2.699TL


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.