DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksüt, yerel marketlerin yanında

    Teksüt, yerel marketlerin yanında

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından biri olan Teksüt, 12-13 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ etkinliğine Destek Sponsoru olarak katılıyor.


    Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ’Yerel Zincirler Buluşuyor 2017 Konferansı ve Fuarı (YZB)’ için geri sayım devam ediyor. Organize perakende sektörüne ürün ve hizmet sağlayan firmalarla yerel zincir marketleri bir araya getiren etkinlik, bu yıl verimlilik temasıyla gerçekleştiriliyor.

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt de bu etkinlikte standıyla yer alıyor. Etkinliği değerlendiren Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “İçinde bulunduğumuz gıda sektörü açısından yerel zincirler önemli ve etkili birer iş ortağı pozisyonunda. Tüketici eğilimlerini hızla görüp ihtiyaç duyulan değişiklikleri süratle uygulayabiliyorlar. Ayrıca ekonominin ve perakende sektörünün dengeli büyümesi açısından da çok önemli fonksiyonları yerine getirdiklerini düşünüyoruz. Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliği, söz konusu fonksiyonların istikrarlı şekilde sürmesi, perçinlenmesi ve ekonomiyi büyütecek şekilde gelişmesi adına güçlü bir katkı sağlıyor. Bu olumlu katkıya, bu yıl biz de ‘Destek Sponsoru’ olarak dahil olduk. YZB’deki standımızda sektör profesyonellerine ürünlerimizi tanıtacağız, üretim ve yeniliklerimize ilişkin bilgi aktaracağız” açıklamasını yaptı.

    Yüksek kalite, bol çeşit
    Teksüt’ün ürünleri arasında UHT süt, beyaz peynir, kaşar, krem peynir, tereyağ, süzme peynir, labne, kaymak, yoğurt ve ayranın yanı sıra Mihaliç, Çeçil, Dil, Çerkez, Otlu, Örgü, Üçgen, Misket, Çubuk gibi yöresel peynirler de yer alıyor. Günde 550 ton süt işleyen Teksüt, ürünlerini süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun şekilde güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretiyor ve dağıtıyor.dın ve çocukların da olduğu açıklandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.