DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksüt’ten Yerli Market Haftası’na güçlü destek

    Teksüt’ten Yerli Market Haftası’na güçlü destek
    30.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, 05-06 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yerli Market Haftası’na ikinci kez Destek Sponsoru olarak katılıyor.

    İstanbul Perakendeciler Derneği ve Pin Group tarafından üçüncüsü düzenlenen Yerli Market Haftası; üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER üyesi yerel perakende zincirlerini buluşturan bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt de bu etkinlikte standıyla yer alıyor. Etkinliği değerlendiren Teksüt Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Keleş, “Yerel marketler bizim gibi yerli tedarikçiler için sağlıklı ürün dağılımı ve fiyatların dengelenmesi açısından çok önemli bir işlevi yerine getiriyorlar. Teksüt olarak Yerli Market Haftası etkinliğine ikinci kez katılıyoruz. Bu etkinlik tedarikçileri­n ve perakende­cilerin satış ve satın alma profesyonellerini bir araya getirerek iş odaklı sonuç almasına ciddi destek sağlıyor” açıklamasını yaptı.

    Teksüt, 8 kategoride yer alan 40’ı aşkın ürününü standında sergileyecek, ayrıca sektör profesyonellerine, ziyaretçilere üretim ve ürünlere ilişkin bilgi aktarılmasını sağlayacak.

    Geniş ürün yelpazesi sunuyor

    Günde 550 ton süt işleyen Teksüt, ürünlerini süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun şekilde güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretiyor ve dağıtıyor. Teksüt’ün ürünleri arasında UHT süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, krem peynir, tereyağı, sürülebilir beyaz peynir, süzme peynir, labne, kaymak, yoğurt ve ayranın yanı sıra Mihaliç, Çeçil, Dil, Çerkez, Otlu, Urfa, Örgü, Üçgen, Misket, Çubuk gibi yöresel peynirler de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.