DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen Konya Novada AVM Mağazası açıldı

    Tekzen Konya Novada AVM Mağazası açıldı
    15.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev geliştirme perakendecisi Tekzen, daha iyi hizmet vermek adına her geçen gün yenilenen mağazaları ile yatırımlarına devam ediyor. Konya’da 2 mağazası bulunan Tekzen daha önce Kipa’da bulunan mağazasını Novada AVM’ye taşıdı. 1098 metrekare satış alanı bulunan mağaza 15 Eylül’den itibaren hizmet vermeye başladı.

    2017 yılının ilk yarısında mağaza sayısını 121’e çıkaran Tekzen, yıl sonunda mağaza sayısını 130’a çıkarmayı hedefliyor. Mağazalarını müşterilerine daha konforlu alışveriş ortamı sunmak için adres değiştirerek de yenileyen Tekzen, bu anlamda müşteri memnuniyetini ve taleplerini ön planda tutuyor.

    Tekzen, Konya Novada AVM içinde açtığı yeni mağazasında müşterilerine mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü tüketicilerine aynı çatı altında sunuyor.

    Tekzen’in Novada AVM’deki yeni mağazasının açılışına özel hazırladığı kampanya ile; Aras 3’lü okul seti 379 TL’den, 4 sandalyeli açılır ahşap masa 349 TL’den, 80 cm. Rio banyo dolabı 324,90 TL’den, Trend Compackt sistem ise 799 TL’den satışa sunuluyor.

    TEKZEN, “Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümeye, güler yüzlü hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.