DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Balm yeni ürünleriyle artık daha renkli

    The Balm yeni ürünleriyle artık daha renkli
    13.04.2017
    A+
    A-

     

    Gratis’in en çok tercih edilen markaları arasında yer alan The Balm, yeni allık, far, ruj ve fondötenleri ile renk skalasını genişletti. Kalıcılığı, kullanım kolaylığı ve sunduğu sonuç etkisinin yanı sıra eğlenceli ambalaj tasarımlarıyla da makyaj çantalarında kendine ayrı bir yer kazanan The Balm’ın yeni ürünleri Mayıs ayında satışa sunulacak. Amerika’dan ithal olan ve yalnızca Gratis mağazalarında satışa sunulan The Balm’ın yeni ürünleri şöyle;

    The Balm Springs
    Yazı çağıran ilkbaharın mutluluğunu yüzlere taşıyacak olan The Balm Springs, gülkurusu tonu ile her ten rengine uyum sağlıyor. Yüksek pigmentasyonu ve kalıcılığı ile öne çıkan The Balm allıklarının yeni rengi aynı zamanda hafif yapısı ile de ilkbahar ve yaz makyajlarının tamamlayıcısı olacak.
    The Balm Springs Satış Fiyatı: 72,90 TL

    The Balm Meet Matte Ador
    Far paleti denince ilk akla gelen markalardan olan The Balm, yeni renklerini içeren The Balm Meet Matte Ador ile özellikle gölgeli göz makyajları için iddialı. 9 renk içeren palet farklı tarzlarda göz makyajı yapabilme imkanı veriyor.
    The Balm Meet Matte Ador Satış Fiyatı: 159,90 TL

    The Balm Photo Balm Fondöten
    The Balm’ın yeni toz fondöten serisi The Balm Photo Balm Fondöten, pürüzsüz ve doğal ten makyajı için üretildi. The Balm Photo Balm Fondöten, yüzde ağırlık yapmayan hafif yapısı, kolay kullanımı ve nefes aldıran dokusu ile günlük makyajlar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Farklı tenlere uyum sağlayacak The Balm Photo Balm Fondöten, 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.