DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The North Face Mountain Festivali başlıyor

    The North Face Mountain Festivali başlıyor
    16.05.2017
    A+
    A-

    Her sene sporcuların heyecanla beklediği The North Face Mountain Festival, Lauterbrunnen, İsviçre’ye büyük bir coşkuyla geri dönüyor. Dünyanın dört bir yanındaki outdoor tutkunu gezginin ruhunu doyuran festival, bu yıl 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Eiger Dağı’nın eteklerinde yapılacak.

    Festivale katılanlar büyüleyici alp manzarasında tırmanış, yamaç paraşütü, koşu, kanyon yürüyüşleri yaparken ayrıca festivalin ana kampında dinlenip rahatlayabilecek; maceradan uzaktayken bile kamp alanındaki yemek ve fotoğrafçılık dersleriyle eğlenecekler. Bütün bunlara canlı müzik, profesyonel atletlerin ilham verici konuşmaları ve macera filmleri eklenince 2017 The North Face Mountain Festival en iyi outdoor macerası ve keşfi olmaya hazır hale geliyor.

    The North Face EMEA Marka Pazarlama Baş Yöneticisi Giorgio Saviane “2016’da festivale deneyimli koşuculardan amatör tırmanıcılara kadar birçok farklı kişi katıldı ve festivalde outdoor tutkunu inanılmaz bir grup ağırladık. Çin gibi oldukça uzak bir ülkeden bile katılım gösteren maceraperest misafirlerimiz akıl almaz tecrübeler için ve elbette doğa anaya duydukları sevgiden ötürü bir araya geldiler. Paylaşılan bu ortak duygular sayesinde etkinliğimiz muhteşem bir uyum içinde tamamlandı ve bütün katılımcılar uzun süre unutamayacakları hatıralar biriktirdiler” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.