DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tommy Hilfiger’dan çocuklara modern tasarımlar

    Tommy Hilfiger’dan çocuklara modern tasarımlar
    17.04.2019
    A+
    A-

    Çocukların renkli dünyasını tasarımları ile yansıtan Tommy Hilfiger, eğlenceli ve dinamik koleksiyonu ile anne ve babaların gözdesi oluyor. Tommy Hilfiger’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı İlkbahar 2019 çocuk giyim koleksiyonunda; tişört, elbise ve şort gibi ikonik stillerde modern ve rahat siluetler, havlu kumaşlar, çizgiler ve pozitif sloganlar öne çıkıyor.

    Çocuk giyim modasında rahatlığın kaliteyle buluştuğu tasarımlara yer veren Tommy Hilfiger, İlkbahar 2019 Çocuk Giyim kampanyasını tanıttı. İlkbahar 2019 TOMMY HILFIGER çocuk giyimi için Şubat ayından itibaren yayımladığı küresel reklam kampanyasıyla, kapsayıcılığı ve güçlendirmeyi önceki tüm nesillerden daha çok benimseyen Z kuşağı çocuklarını kutluyor.

    Çekimleri Raul Ruz tarafından Miami’de gerçekleştirilen kampanya, birlikte büyümek ve büyük hayaller kurmakla ilgili gerçek hikayeleri yakalıyor. Mekan olarak basketbol kortu, park ve şehirdeki başka açık alanların kullanıldığı entegre dijital kampanyada bugün kim olduklarını ve gelecekte ne olacaklarını paylaşan çocuklar ve gençler rol alıyor. Eğlenceli ve iyimser bir Amerikan ruhu yansıtılıyor.

    İlkbahar 2019 TOMMY HILFIGER Çocuk giyim koleksiyonu, klasik Amerikan stillerine havalı ve renkli yorumlarla yeni bir enerji katıyor. Tişört, elbise ve şort gibi ikonik stillerde modern ve rahat siluetler, havlu kumaşlar, çizgiler ve pozitif sloganlar öne çıkıyor. Ekoselere fuşya renk paleti ve beklenmedik yerleştirmelerle eğlenceli dokunuşlar katılıyor. Geri dönüştürülmüş ve organik pamuk gibi sürdürülebilir unsurların kullanıldığı koleksiyonla geçmişin nostaljisini kucaklarken geleceğe umutla bakıyoruz.

    TOMMY HILFIGER Çocuk Koleksiyonu, seçili TOMMY HILFIGER mağazalarında, TOMMY JEANS mağazalarında ve online olarak tommy.com’da satılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.