DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tuana Kılıçlı 22. İzmir Kitap Fuarı’na katıldı

    Tuana Kılıçlı 22. İzmir Kitap Fuarı’na katıldı
    23.04.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 22-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Kültürpark – Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda 22. yaşını kutlayan İzmir Kitap Fuarının iddalı kitapları arasında yazar Tuana Kılıçlı’nın geçtiğimiz ay raflarda yerini alan “Bermuda Kadın Üçgeni” de yer alıyor.

    Kadın olmanın ayrıcalığını “ego, seks ve aşk” üçgeni ile anlattığı kitabı “Bermuda Kadın Üçgeni” ile ses getiren yazar Tuana Kılıçlı, 22.İzmir Kitap Fuarı’nın 2. salonu 515 nolu stantında kitabını imzaladı.

    “Tanrı’nın kadına verdiği mucizeleri bu kitapta yeniden keşfedeceksiniz” diyen yazar Tuana Kılıçlı, uzun süre üzerinde çalıştığı ve bilimsel veriler ile ünlü isimler tarafından kadın üzerine söylenmiş sözlere de yer verdiği kitabında, kadın olmaktan utanç değil aksine gurur duyulması gerektiğini savunuyor.

    Yaradılışta kadınlara verilmiş mucizeleri ve nimetleri inancı asla yitirmeden ve doğruların peşinden koşmaktan yorulmadan yaşamaları gerektiğini dile getiren yazar okuyucularına kitabında hayatta verilenlerle yetinip kadercilik oynamayı mı, yoksa hak edileni alıp, hak edilen yerde olunması mı gerektiğini de sorgulatıyor.

    Hayatı her yönüyle yaşayabilmeyi, görebilmeyi dileyen ve bazı zamanlarda da fütursuzca içindekileri dillendirmeyi seven bir kadın olduğunu ifade eden Tuana Kılıçlı, kitabında kadın ve erkekleri birbirlerine yeniden keşfettirecek.

    Kendini bu dünyanın rahminde oluşan ve milyarlarca insanın oluşturduğu devasa tiyatroda bir figüran yada kendi dünyasındaki tiyatrosunda başrol oyuncusu olarak tanımlayan yazarın “Bermuda Kadın Üçgeni” isimli ilk kitabı oldukça ses getirdi.

    Kitap Hakkında
    Kadın ve erkek arasında bir eşitsizlik varsa terazi kadınlar lehine ağır basar. Ama toplum insanı aksine inanmaya zorlar. Kadın egosu utanmak ve ayıp kavramlarıyla bir cendere içinde tutulur.
    Seks özellikle kadınlar söz konusu olduğunda bir tabu haline getirilir. Hâlbuki seks türümüzün devamını sağlamanın -yani anneliğin- ayrılmaz bir parçasıdır.

    Seksin duygusal alt yapısını hazırlayan aşk ise bencil ve ikiyüzlüdür. Tabuları yıktırır. İki tarafa farklı roller verir, farklı oyunlar oynamaya zorlar. Teklifsizdir; sinsice gelir ve sinsice elini eteğini çeker. Gittikten sonra bile tekrar gelmesi için yalvartır.

    Kadın erkek ilişkilerinin devamlı ve sağlıklı olması için bu üçlünün yani ego, seks ve aşkın canlı tutulması şarttır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.