DOLAR 32,5675
EURO 34,9013
ALTIN 2434,521
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fresh’n Soft göğüs pedi ile anneler artık daha rahat

    Fresh’n Soft göğüs pedi ile anneler artık daha rahat
    27.04.2017
    A+
    A-

    Anneler için doğum süreci başlı başına zor bir zamanken, doğum sonrasında da çeşitli sorunlar yaşanabiliyor. Yaşanan zorlukların başında, sütün belirli dönemlerde göğüs ucundan akması ile meme ucunda oluşan tahriş ve yaralar geliyor. Yaşanan tahriş ve yaraların sebebi ise göğsün yeteri kadar temizlenmemesi olarak gösteriliyor. Yaşanan bu sıkıntılar hem annenin hem de bebeğin sağlığını olumsuz etkiliyor. Fresh’n Soft, anne ve bebek sağlığı konusunda benimsediği ilkeler ışığında ürettiği göğüs pediyle, pratik ve hijyenik bir kullanım sunuyor.
    Özel polimer ve süper emici yapısıyla her zaman kuru hissedin…
    Süt sızıntılarının nedeni; bebek emmeye başladığında süt kanallarının etrafındaki kas lifleri kasılır ve süt memenin ucuna doğru akmaya başlar. Eğer memede süt üretimi fazlaysa bu durumda kas liflerinin gücü zayıflar ve kasılmalar meydana gelir. Bu kasılmalar nedeniyle süt memeden dışarı akmaya başlar.
    Emziren anneler için normal bir durum olan göğüsten süt sızması bazı durumlarda annenin hayatını olumsuz etkiliyor. Sağlıktan sosyal yaşama kadar birçok problemi beraberinden getiren sızıntılar, özel formülü ve güçlü yapısıyla Fres’h Soft göğüs pediyle sorun olmaktan çıkıyor.
    Fres’n Soft göğüs pedi, süper emici yapısıyla süt akıntılarını pedin içine hapsederek giysilerin lekelenmesini önlüyor. Sahip olduğu sabitleyici bantlar, pedin iç çamaşırı içinde kaymasını engelleyerek koruma sağlıyor. Alerjen, phtalate, boya maddesi içermeyen ve yumuşak bir dokuya sahip olan Fresh’n Soft göğüs pedi, cilde narin bir dokunuş sağlayarak rahatsızlık hissi uyandırmıyor. Saf selüloz yapısıyla doğa dostu bir ürün olan göğüs pedi doğada %100 çözünebiliyor.
    Türkiye’nin ıslak mendil alanında ilk ve öncü markası Fresh’n Soft, annelerin hayatını kolaylaştırmak ve sağlıklı emzirme için göğüs pedi kullanımını öneriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.