DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de bir ilk anne çocuk sempozyumu

    Türkiye’de bir ilk anne çocuk sempozyumu
    15.03.2017
    A+
    A-

    Çocuğa hazırlık dönemi, hamilelik dönemi, çocuk gelişimi ve okul öncesi dönemlerini ele alacak bu sempozyumda Psikolog Gamze Eser, Dil ve Konuşma Terapisti Banu Ergunal, Beslenme ve Diyet Uzmanı Esra Rahşan Çalışkan, Çocuk Doktoru Pınar Ergül, Veli – Öğrenci Koçu Ceyda Düzçimen, Okul Öncesi Öğretmenleri Gözdem Alpay ve Hande Karataş 0- 6 yaş arası çocukların tüm bedensel ve zihinsel ihtiyaçlarına yönelik bilgileri veriliyor, ipuçlarını paylaşılıyor ve annelerin ortak sorunlarına çözüm aranıyor.
    Ankaralı anneleri düşünerek hazırlanan sempozyum sonunda da tüm misafirlere katılım sertifikası veriliyor.
    ● Tarih: 18 Şubat 2017 | Cumartesi
    ● Yer: Next Level Avm | Workinton
    ● Eğitim Saatleri: 12:00 – 17:30

    Aydınlık Oda
    Psikososyal Bir Deneyim
    Aydınlık Oda, 5 duyu organımız ve bunlara dair algılarımızla ilgili; interaktif, yeniliğe açık, katılımcının farkındalığını arttırmaya yönelik bir psikososyal deneyim olarak tasarlanmıştır.
    Bu etkinlikte görme, işitme, dokunma, koklama ve tatma duyularımıza odaklanıp; fiziksel algılayışlarımızın ve biçimlerimizin, önyargı filtlerimizi oluşturduğunu ve bu filtrelerin ötesine geçebilmek için bakış açımızı nasıl değiştireceğimizi deneyimliyoruz.
    5 duyu organı için 5 modül halinde yapılacak olan “Aydınlık Oda” psikoloji biliminin verileriyle, katılımcıların birebir iştirak ettiği eğlenceli bir oyun olarak düşünülebilir.
    Toplamda 1,5 saat sürecek bu etkinlik her yaş grubuna açıktır.

    Gülüp Geçme
    Doğaçlama Psikodrama
    “Gülüp Geçme” doğaçlama bir psikodrama olarak tasarlanmış, teatral bir gösteridir. Bir psikolog moderatölüğünde, temel konusu belli olan, oyuncuların doğaçlamalarıyla gelişen ve gündelik hayatta karşımıza çıkan zorluklar, davranış biçimleri ve ifade yöntemlerinin bir aynanın yansıması gibi katılımcılara sunulmasından oluşur.
    “Gülüp Geçme”de ele alınacak konu önceden seçilmiştir fakat konu üzerindeki tüm açılımlar oyuncular ve katılımcılarla gelişerek, doğaçlamanın yarattığı interaktif birliktelik sağlanır. Katılımcılar her an müdahale edebilir, oyuna katılabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.