DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin İlk NERF Şampiyonları NERF Festivali’nde belli olacak

    Türkiye’nin İlk NERF Şampiyonları NERF Festivali’nde belli olacak
    24.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk NERF şampiyonları, NERF Festivali’nde birbirinden heyecanlı ve eğlenceli yarışlarla belirlenecek. 30 Nisan tarihinde İstanbul Beşiktaş Çilekli Tesisleri’nde gerçekleşecek ve tüm çocukların davetli olduğu NERF Festivali’nde, ön elemelerini başarıyla tamamlamış 630 NERF Ustası Türkiye’nin ilk NERF Şampiyonları olmak için mücadele edecek. Ünlü spor spikeri Sabri Ugan’ın coşkulu sunumuyla 30 Nisan tarihinde NERF Festival alanında düzenlenecek Türkiye NERF Şampiyonası final coşkusuna, büyük küçük tüm NERF tutkunları davetli!

    İstanbul Beşiktaş Çilekli Tesisleri’nde düzenlenecek NERF Festivali’nde Türkiye NERF Şampiyonası’nın ilk şampiyonları belirleniyor. Büyük küçük tüm NERF severlerin aileleriyle birlikte eğlencenin tadını ücretsiz olarak çıkarabileceği NERF festivali, spor, heyecan ve eğlenceyi bir araya getirerek NERF macerasını ikiye katlayacak. Tüm NERF severlerin eğlenceye doyacağı NERF Festivali’nde ön elemeleri başarıyla tamamlayan 630 NERF Ustası Türkiye’nin ilk NERF Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Final yarışının yanı sıra ikram alanları, Rodeo ile NERF Atışları Alanı, Dev Jenga ve Tırmanma Duvarı gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler de katılımcıları festival alanında bekliyor olacak. Şampiyonaya katılmak isteyen herkesin www.nerfsampiyonasi.com adresinden kayıt yaptırması yeterli.

    Üç büyük şehirde gerçekleştirilen elemeler sonucu Türkiye’nin İlk NERF Şampiyonu belirlenecek!
    Ünlü spor spikeri Sabri Ugan sunuculuğuyla İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleşen 2500’den fazla çocuğun yarıştığı ön elemelerin ardından 30 Nisan’daki final yarışına katılmaya hak kazanan 630 NERF Ustası Türkiye’nin ilk NERF Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. İstanbul Beşiktaş Çilekli Tesisleri’nde gerçekleşecek heyecan ve sürprizlerle dolu finalde kozlarını paylaşacak NERF Ustaları, hazırlanan parkurlarda en kısa sürede en çok puanı kazanmak için yarışacak. Ön elemelerdeki 6 parkura 4 yeni parkurun ekleneceği final yarışında, tüm parkurlarda en çok puanı alan yarışmacılar içinden, 8-9, 10-11 ve 12-14 yaş kategorilerinde en kısa sürede parkurları tamamlayan ilk 3 kişi Türkiye’nin ilk NERF Şampiyonları olacak. Kendi yaş grubunda birinci olan şampiyonlara drone, ikincilere aksiyon kamerası, üçüncülere ise hoverboard hediye edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.