DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    U.S. Polo Assn., n11.com ailesine katıldı

    U.S. Polo Assn., n11.com ailesine katıldı
    21.09.2017
    A+
    A-

    Polo sporunun Amerika ve Kanada’daki federasyonu U.S. Polo Assn., n11.com ailesine katıldı. Yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50 net indirim fırsatıyla U.S. Polo Assn., polo sporundan ilham aldığı koleksiyonlarını şimdi n11.com müşterileriyle buluşturuyor.

    E-ticaret platformu n11.com, moda ataklarıyla kategorisini güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Amerikalı U.S. Polo Assn.’ı platformuna dahil eden n11.com, markanın özgün, şık ve rahat modelleriyle kadın erkek çocuk herkese ve her yaşa hitap eden koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor.

    Tarihte kralların ve asillerin sporu olarak da anılan polo sporundan doğan marka, bu spordan ilham alan giyim tarzını şimdi n11.com vitrinlerine taşıyor. Klasik U.S. Polo Assn. renkleri ve arması bu tarzı desteklerken, sporun ruhunu da yansıtıyor. Gençlerin ve ailelerin favori markası olan U.S. Polo Assn., yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatıyla n11.com müşterilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.