DOLAR 32,5261
EURO 34,8759
ALTIN 2431,585
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan sıra dışı koleksiyon “Be Seen”

    Under Armour’dan sıra dışı koleksiyon “Be Seen”
    16.10.2018
    A+
    A-

    Rahat ve konforlu ürünleriyle spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, performans ve tasarımı birleştiren yeni koleksiyonu “Be Seen” ile fark yaratan parçaları bir araya getiriyor.

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, cesur grafikler ve modern çizgilerle hazırlanan Be Seen Koleksiyonu’nu spor tutkunlarının beğenisine sunuyor. Sporcuların performansa ve oyunlara gidip gelirken giydiklerinden esinlenerek hazırlanan yeni kapsül koleksiyon, benzersiz parçalardan oluşurken sokak modası ile şıklığı birleştiriyor.

    Kolej montlar, kapüşonlu giysiler, eşofman altları, tişörtler, eşofman takımları ve sıfır yaka üstlerin yer aldığı Be Seen Koleksiyonu, ismi gibi göz alıcı tasarımlardan oluşurken Under Armour’ın fark yaratan koleksiyonları arasında gösteriliyor. Koleksiyonun kadın ürünlerinde somon, pembe, bordo ve beyazın uyumu ön plana çıkarken; erkek ürünlerinde nefti yeşil ve krem tonlarının bir araya gelmesi koleksiyonu cezbedici kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.