DOLAR 32,5246
EURO 34,7594
ALTIN 2493,417
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan yeni HOVR Apex

    02.08.2019
    A+
    A-

    Yüksek performans sağlayan tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, ileri teknolojiye sahip HOVR tabanlı antrenman ayakkabısı Apex ile farkını ortaya koyuyor.

    Global performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour, geliştirdiği antrenman ayakkabısı HOVR Apex’i spor tutkunlarının beğenisine sunuyor. Yüksek yastıklama teknolojisiyle spor antrenmanlarında “yerçekimsiz ortam hissi” uyandıran HOVR Apex, enerji geri dönüşümünü bir adım ileri taşıyor. Katmanlı destek sistemi, topuğu sabitleyerek ayağın öne, arkaya ve yanlara hareket potansiyelini kontrol altına alıyor.

    UA HOVR Apex’in katmanlı destek sistemi zıplarken sabitleniyor, topuğu dengeliyor ve yanlarda kontrol sağlayarak daha yumuşak bir iniş sağlıyor. Dış tabanda bulunan UA TriBase teknolojisi doğal ayak esnekliğini engellemeden, tutuşu en iyi hale getiriyor ve doğru parmak hareketleri için yeterli topuk sabitliği sunuyor. 3D baskıyla üretilen hafif örgü üst kısmı, benzersiz koruma sağlamasının yanı sıra dayanıklılığı artırıyor.

    ResimKadın ve erkekler için farklı modelleri bulanan Under Armour HOVR Apex ile ilgili daha fazla bilgi için http://www. underarmour. com. tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabını ve Facebook sayfası Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.