DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Unicera’da Seramiksan’a büyük ilgi

    Unicera’da Seramiksan’a büyük ilgi
    10.03.2017
    A+
    A-

    Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

    “İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, ilklerin ve yeniliklerin öncü firması Seramiksan, zengin ürün gamını Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda sektör profesyonellerine ve ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor.

    Seramiksan 2017 koleksiyonunda öne çıkan 60×60, 60×120 ve 120 x120 ebatlarında üretilen unglazed porcelain (sırsız porselen) ürünler yoğun ilgi görüyor. Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından nano teknoloji ile üretilen ürünlerin yanı sıra mat, parlak, full lappoto ürünler de stantta yerini alıyor. Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden vitrifiye üretebilen Seramiksan, birbirinden farklı renk ve modeldeki ürünlerini de ziyaretçileriyle buluşturuyor. Seramiksan Unicera’da Salon: G 01/ 2-5 Ana Giriş karşısında yer alıyor.

    Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Seramiksan olarak güçlü AR-GE çalışmalarımız sonucu oluşturduğumuz ürün gamını Unicera Fuarı’nda sunuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün ilklerini ve yeniliklerini Unicera Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturuyoruz. Ziyaretçilerimizin 2017 koleksiyonumuza yoğun ilgi göstermesinden dolayı çok mutluyuz. Katılımcıları ve ziyaretçileri G 01 no’lu/2-5 Ana Giriş karşısında yer alan standımıza davet ediyoruz” diye konuştu.



    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.