DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlülerin diyetisyeni Bahar Aktan, Astra Sağlık Bünyesi’nde

    Ünlülerin diyetisyeni Bahar Aktan, Astra Sağlık Bünyesi’nde
    02.02.2017
    A+
    A-

    Uzm. Diyetisyen Bahar Aktan, kişiye özel sunduğu diyet ve beslenme programı ile sadece zayıflamanın değil sağlıklı yaşamın sırlarını da veriyor.
    Sağlık alanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Astra Sağlık, estetik ve plastik cerrahi merkezi Esteticium ile sektöre etkili bir giriş yaptı. Uzman kadrosu ve son teknolojik araçlarla donatılmış olan estetik ve plastik cerrahi merkezi, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine güzelliğin tüm bileşenlerini içine alan hizmetleri sunuyor.

    Astra Sağlık Grubu Beslenme Birimleri Koordinatörlüğü görevini yürüten Uzman Diyetisyen Bahar Aktan, beslenme ve diyet alanında ezberleri bozan yöntemleriyle adından söz ettiriyor. Tarkan, Deniz Seki ve Yasmin Erbil gibi birçok ünlü isme de beslenme danışmanlığı sağlayan Aktan, kişiye özel diyet ve beslenme programları sunarak yaşam tarzı haline gelecek alışkanlıklar ile ömür boyu sürecek etkili bir tedavi sunuyor.

    Bilinçsiz yapılan her diyetin metabolizmayı bozacağını ve vücutta ağır hasarlar doğuracağını belirten Uzm. Diyetisyen Bahar Aktan “Beslenme ve diyet programları bireyin yaşam şartlarından yaşına; cinsiyetinden kalıtsal özelliklerine kadar tüm faktörler göz önüne alınarak hazırlanmadığı sürece kısa süreli çözüm olur. Her diyet programı herkese uygulanmaz. O yüzden bize geldiğinde öncelikle bireyi tanıyıp ona uygun olan programı oluşturmakla işe başlayıp uygulama sırasında da her zaman yanında oluyoruz. Hedefimiz sağlığı korumanın yanında yaşam kalitesini artırmaya yönelik programları sunmaktır.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.