DOLAR 32,4749
EURO 34,5411
ALTIN 2473,205
BIST 9515,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Unutulmaz düğünlerin adresi: Kemer Country Club

    Unutulmaz düğünlerin adresi: Kemer Country Club
    03.04.2017
    A+
    A-

    Kemer Country Club, özel dokunuşlarıyla düğünleri dillerden düşmeyecek bir masala dönüştürüyor.


    Kemer Country Club, ormanın kalbindeki konumu ve ayrıcalıklı hizmetleriyle hiç unutulmayacak düğünlerin adresi oluyor.
    Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club, açık ve kapalı mekanlarında, çiftlerin hayalindeki konsepti zarif ve şık dokunuşlarla hayata geçiriyor, düğününü unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin anılarına en güzel dokunuşu yapıyor.

    Romantik kır düğünleri için büyüleyici bir atmosfer
    Kemer Country Club’ı düğün tercihlerinde ilk sıraya yerleştiren en önemli özelliği sahip olduğu doğal dekorasyon. Ormanın kalbindeki konumu ile Kemer Country Club, doğanın tüm tonlarını barındırıyor, romantik kır düğünleri için büyülü bir atmosfer sunuyor.
    Doğanın doğal dekorasyonu, profesyonel organizasyon ekibi, servis kalitesi ve muhteşem menü alternatifleri ile birleşince düğünler adeta bir masala dönüşüyor.

    Siz hayal edin, Kemer Country Club gerçekleştirsin
    Kemer Country Club’ın bir diğer avantajı ise tam donanımlı bir konsept sunması. Açık ve kapalı mekanlarıyla çiftlere kapılarını açan KCC, düğün ve özel davet organizasyonları için catering hizmetleri, dekorasyon, müzik, özel fotoğraf çekimlerinin yanı sıra konaklama seçeneği de sunuyor. Gelin ve damadın özel istekleri doğrultusunda tamamıyla istenilen konseptte bir düğün içeriği kurgulayan Kemer Country mekan, mönü, dekor ve ambians tasarımlarıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

    2 bin kişilik partiler
    Özel günler ve organizasyonlar için tasarlanan Kemer Country Club Orman Evi’nde 800 kişilik oturma alanı olmak üzere 2 bin kişiye kadar parti organizasyonu yapılabiliyor. Soğuk kış günlerinde şömine keyfi yaşatan Orman Evi, yaz aylarında da ormanın serin havasında kuş sesleri eşliğinde keyifli bir atmosfer ve konfor sunuyor.
    Kemer Country Club ayrıcalıklarıyla gerçekleşen muhteşem bir düğün sonrasında gelin ve damada; şampanya ve çikolata ile karşılama, ücretsiz balayı süiti, odaya özel kahvaltı, Kemer Country Welness Spa-Ce’den balayı masajı gibi seçeneklerin yer aldığı unutulmaz bir balayı programı da sunuluyor.



    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.