DOLAR 32,4259
EURO 34,4594
ALTIN 2487,682
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant 3 yeni bayisiyle Keşanlılara hizmet götürecek

    Vaillant 3 yeni bayisiyle Keşanlılara hizmet götürecek

    Keşan’da açılışı yapılan Mimar Isı, Kumkale Mühendislik ve Edirne Mühendislik bayileriyle Marmara Bölgesi’ndeki büyümesini sürdüren Vaillant Türkiye, tüm tüketicileri Vaillant’ın akıllı ürünleri ve benzersiz hizmetleriyle tanıştırmayı hedefliyor.

    25 yıldan bu yana Türkiye’de uzun ömürlü, yakıt tasarrufu sağlayan ürünleri ve kaliteli servis hizmetleriyle müşteri memnuniyetini artıran Vaillant Türkiye, Keşan’da açtığı 3 yani bayiyle, Marmara Bölgesi’ndeki bayi ağını genişletti. Mimar Isı, Kumkale Mühendislik ve Edirne Mühendislik Vaillant bayilerinin açılışları; Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant Türkiye Satış Direktörü Yusuf Türkel, Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin, Vaillant yöneticileri, bayi çalışanları ve Keşan halkının katılımıyla yapıldı.

    Açılışlarda bir konuşma yapan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, yeni Vaillant bayilerinin Keşan ve çevresinde yaşayanlara hayırlı olmasını dileyerek, şöyle konuştu: “Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte Vaillant ailesi de büyüyor. Sistem çözümlerine yönelik dünyadaki yeni uygulamaları, yetkili satıcılarımız yoluyla tüketicilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Hedefimiz yüzde 100 tüketici memnuniyeti sağlayarak, müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayabilmek. Tüm Türkiye’nin hem üstün teknolojiye sahip akıllı ürünlerle hem de benzersiz Vaillant hizmetleriyle tanışması için büyümeye devam edeceğiz.”

    ????????????????????????????????????

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.