DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant ISH Fuarı’nda yeni yeşil ve dijital ürünlerini tanıttı

    Vaillant ISH Fuarı’nda yeni yeşil ve dijital ürünlerini tanıttı

    Bu yıl Türkiye’nin partner ülke olarak katıldığı dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı ISH 2017’de, Vaillant inovatif ürünleriyle dikkat çekti. Enerji teknolojileri alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan ISH, iş dünyası için de değerli bir platform olma özelliği taşıyor.

    Vaillant, Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı ISH 2017’de ziyaretçilerine; yeni dijital hizmetleri ve aplikasyonları ile yeni Green iQ sıcak su tankları ve yeni stand tasarımını tanıttı. Vaillant ürün ve hizmetleriyle çevreci, dijital ve müşteri odaklı bir vizyona vurgu yaptı. Vaillant’ın ISH fuarında vurguladığı bu ana noktalar, fuar ziyaretçilerine bilgi masasında verilen RFID çip kartı sayesinde daha fuarın girişinde kendini gösterdi. Herhangi bir ürünle ilgilenen ziyaretçi bu kartları stand duvarındaki ilgili yere okutup, stand ziyareti sonrası kartlarını iade ettiklerinde ise ilgilendikleri ürün ve hizmetlerin ayrıntıları kendilerine e-posta yoluyla gönderiliyor. Böylelikle farklı ürünler arasında kaybolmadan çok hızlı bir şekilde bilgi alabilme olanağına kavuşan ziyaretçiler hem fuar boyunca broşür taşımak zorunda kalmadı hem de çevre korumaya katkıda bulunmuş oldu.

    Vaillant’ın yeni ürünleri de yeşil ve dijital

    3 kW ısı çıkışı olan ısı pompası Monoenerji (tek enerjili) ile sistem elektrik enerjisi dışında, başka bir enerji kaynağına ya da destek ısı jeneratörüne ihtiyaç duymuyor. Bunun yanı sıra bu yeni cihaz, yoğuşmalı bir kombi gibi duvara asılabiliyor ve aynı zamanda çok sessiz çalışıyor. Bu nedenle bina içine kurulumu da her zamankinden daha kolay hale geliyor.

    ambiSENSE isimli kontrol cihazı ve yeni aplikasyonu multiMATIC sayesinde akıllı telefonlar üzerinden tüm odaların ihtiyaçlarına göre oda sıcaklığı oda ve radyatör termostatları ile ayarlanabiliyor. ambiSENSE sunduğu bu büyük konfor dışında aynı zamanda enerji tasarrufuna da destek oluyor. Bir kez aktive edildikten sonra herhangi bir eBUS destekli Vaillant ısıtma sistemi üzerinden düzenli bilgi alışverişi yapıyor. Ayrıca bireysel oda kontrolü binada olması halinde akıllı ev sistemlerine de entegre edilebiliyor. Oda sıcaklık değişimleri gibi birçok temel fonksiyon da akıllı ev aletlerini tek bir teknik çatı altında toplayan QIVICON sistemine eklenebiliyor.

    Yeni multiMATIC 700/5 sistem kontrol cihazı, yetkili satıcıların basit ya da karmaşık bir dizi sistemi tek bir kontrol ünitesi üzerinden yönetme imkanı sunuyor. Bu özelliği sayesinde Kontrol cihazı artık daha geniş bir uygulama yelpazesi için kullanılabiliyor.

    Yeni recoVAIR merkezi olmayan ev havalandırma üniteleri itme-çekme prensibine dayanıyor: Başka bir deyişle, fan hem gelen hem de giden hava için belirli aralıklarla yön değiştiriyor. Bunun yanı sıra CO2 sensoru kullanımını mümkün kılan, isteğe bağlı bir kontrol paneli de eklenebiliyor. Ek modüller kullanılmaksızın 16 ünite kablosuz olarak sisteme bağlanabiliyor.

    Yeni ve tamamen kapsamlı fotovoltaik sistem olan auroPOWER, planlanması ve kurulması kolay birkaç standart bileşenden oluşuyor.

    Vaillant, sürdürülebilir Green iQ ürün grubunu sıcak su tanklarını içerecek şekilde genişletti. ‘Green iQ’ etiketli ürünlerden auroSTOR exclusive ve uniSTOR exclusive, Enerji Verimliliği Direktifi uyarınca şu anda mevcut en iyi sınıf olan A sınıfı enerji verimliliğine sahip. uniSTOR ve auroSTOR sıcak su tankları ile birlikte çıkarılabilir kapaklı köpük tanka da sahip. Her iki ürün de fotovoltaik sistemlerden çıkan fazla enerjiyi ısıya dönüştüren akıllı bir ısıtma elemanı içeriyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.