DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Türkiye 25. Yıl Aile Toplantısı yapıldı

    Vaillant Türkiye 25. Yıl Aile Toplantısı yapıldı

    Vaillant, Türkiye’deki 25’inci yılını, Antalya Maxx Royal Oteli’nde, Vaillant ailesinin 350 üyesiyle birlikte kutladı. “Tam Yol İleri” sloganıyla düzenlenen toplantı, Vaillant Türkiye tarihindeki en geniş katılımla yapıldı. 2016 yılı değerlendirilip, 2017 hedeflerinin açıklandığı toplantıda “En İyi Performans, Tüketici Memnuniyeti ve Kalite Ödülleri” sahiplerini bulurken, en uzun süredir Vaillant’ı temsil eden yetkili satıcılar da plaketle ödüllendirildi.

    Bayi Toplantısında; Vaillant Group CEO’su Dr. Carsten Voigtlander yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye’nin en büyük 3. kombi pazarı, en büyük ciroya sahip 3. ülke ve en çok personele sahip 3. Vaillant Group ülkesi olduğunu belirterek, “2013 yılından bugüne Türkiye’de % 51 artış gösteren ciro, tüm grup için motive edici” dedi. Vaillant Group Türkiye CEO’su Dr. Axel Busch yaptığı sunumla 2016 yılını değerlendirerek 2017 yılı hedeflerini açıklandı. 2016 yılında yaşanan zorluklara rağmen yatırım stratejilerini koruduklarını belirten Busch, “Kombi hacmine göre %24, panel hacmine göre %21 büyüme göstererek pazar payımızı yaklaşık %2 arttırdık. Tam yoğuşmalı kombi geçişi, enerji bayiliği, Vrf, eRELAX gibi ürünlerimizle yeni iş fırsatları elde etme hedeflerimize ulaştık” diye konuştu.

    Toplantıda bir konuşma yapan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu da, 2020 hedeflerinin iş hacmini ikiye katlamak olduğunu söyledi. 2016 mottolarının “Vites Büyütüyoruz” olduğunu hatırlatan Erol Kayaoğlu, “2016 yılında %26 büyüyerek vites büyüttük, 2016 yılında kombi işinin yanı sıra Panel Radyatörde %69, Klimada %33, şofbende %44 ve ısı pompasında 3 kat büyüme gerçekleştirdiklerini belirtti. 2017 yılı mottomuz “Tam Yol İleri” diyen Kayaoğlu, konuşmasında akıllı evlerin endüstri standartı haline gelmesiyle birlikte, tüketicilerin akıllı telefonları ile kombilerini uzaktan kontrol edebilecek olmalarının önemine vurgu yapıp, “%37’ye varan enerji tasarrufu sağlayan eRELAX ürünümüzü 2017 yılında sektörün standardı yapmak istiyoruz” dedi.

    Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin ise 1900’lerden 2000’lere Pazarlamanın Evrimi ve Değişen Tüketici Davranışları başlıklı sunumunda, Vaillant’ın 2017 pazarlama iletişimi stratejileri hakkında bilgi verdi. Vaillant ürün ailesinin yeni üyesi ecoTEC’un Pure’ün de tanıtıldığı toplantıda, konuk konuşmacı Yapı Kredi Baş Ekonomisti Cevdet Akçay da izleyicilere Türkiye ve dünya ekonomisi konusunda bilgi aktardı. Toplantının kapanış konuşmasını birlikte yapan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu ve Satış Direktörü Yusuf Türkel, takım çalışmasının şirketlerin en büyük gücü olduğunu belirterek “Birlikte, herbirimiz hedefe çabuk ulaşırız” dediler.

    Toplantının ardından düzenlenen gala gecesinde bayiler Selami Şahin ve Aşkın Nur Yengi’nin şarkılarıyla eğlendi. “Tam Yol İleri” konsepti doğrultusunda toplantıya katılan konuk konuşmacılar, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ve Teknik Direktör Yılmaz Vural ise bayilere başarı hikayelerini anlattı. Keyifle geçen etkinliğin sonunda yapılan anket ise bugüne kadar alınan en yüksek memnuniyet puanı ile sonuçlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.