DOLAR 32,4998
EURO 34,5656
ALTIN 2487,654
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Valmet enerji sektörü çözümleriyle ICCI 2017’de

    Valmet enerji sektörü çözümleriyle ICCI 2017’de

    Valmet, enerji endüstrisine yönelik son teknoloji çözüm ve hizmetlerini ICCI 2017 – Uluslararası Enerji ve Çevre Konferansı ve Fuarı’nda tanıtacak.

    3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Valmet, Salon 10, D-104 numaralı standında, atıktan enerjiye ve biyokütle konusundaki global referanslarını ziyaretçilerle paylaşacak.

    Enerji, selüloz ve kağıt endüstrilerinde dünyanın lider otomasyon ve servis sağlayıcı şirketi Valmet, enerji üretimi ve biyoteknoloji ekipmanları ve anahtar teslim çözümleri ile son zamanlarda globalde olduğu gibi Türkiye enerji sektöründe de adından sıkça söz ettiriyor. Ülkemizdeki en büyük kombine çevrim santralleri olan Enerjisa Bandırma, OMV Samsun, Baymina Enerji’nin yanı sıra son olarak referansları arasına kattığı 1.2 GW’lık Hamitabat Kombine Çevrim Santrali ile Türkiye enerji sektöründe önemli projelere imza atan Valmet, ülkenin artan enerji ihtiyacının karşılanmasında güçlü iş ortağı konumunu pekiştiriyor.

    Enerji sektöründe komple çözüm: Teknoloji + otomasyon + servis

    Sunduğu benzersiz teknoloji, proses bilgi birikimi ve enerji ve proses otomasyon çözümleri ile müşterilerinin işletme performansını daima ileriye taşıyarak özellikle enerji alanında çok daha gelişmiş düzeyde hizmetler sağlayan Valmet, ICCI 2017 süresince enerji sektörüne yönelik akışkan yataklı enerji kazanları, anahtar teslim modüler enerji santralleri, FGD, ESP gibi baca gazı arıtma teknolojileri, gazlaştırma, piroliz, biyokütle kazan ve anahtar teslim santraller, biyokütle ön-hidroliz ve geri kazanım ekipmanlarını tanıtacak.

    Enerji otomasyonu alanında; Dağıtılmış Kontrol Sistemleri (DCS), buhar ve gaz türbini otomasyonu, enerji analizör ve entrüman çözümleri, kestirimci bakım ve vibrasyon izleme sistemleri, emniyet, acil kapama sistemleri (ESD), gelişmiş proses kontrol ve optimizasyon çözümleri, santral yönetim ve enformasyon sistemleri (PMS, INFO), enerji yönetim sistemleri (EMS) Valmet’in fuarda tanıtacağı teknolojiler arasında.

    Valmet yöneticileri soruları yanıtlayacak

    Ziyaretçiler fuar süresince tüm Valmet teknoloji ve hizmetleri hakkında P&E Enerji Isı ve Güç Santralleri İş Geliştirme Müdürü Ikka Heikkila, Enerji Satış ve Servis SEMEA Bölge Direktörü Pasi Lestelin ve Enerji ve Proses Otomasyon Sistemleri Türkiye Satış Müdürü Yücel Doğan’dan ayrıntılı bilgi alma fırsatı yakalayacak.

    Endüstriyel Internet’in öncüsü 220 yaşında

    Bu yıl 220’nci yılını kutlayan Valmet, günümüzdeki birçok teknolojik gelişmede önemli paya sahiptir. Köklü endüstriyel geçmişi içerisinde 85 yıldır enerji sektöründe sürdürdüğü faaliyetleri ile bin 800’ün üzerinde patent, 400’ün üzerinde akışkan yataklı kazan ve FGD ve ESP gibi çevre çözümleri referansına sahip olan Valmet, bu alanda özellikle atıktan enerji ve biyokütle konusunda ileri teknoloji ürün ve hizmetleriyle öne çıkıyor.

    Uzun yıllara dayalı tecrübe, bilgi birikimi ve referansları sayesinde Endüstriyel Internet’in öncüsü olan Valmet’in selüloz, kâğıt ve enerji üretimi için proses teknolojilerini, hizmetleri ve otomasyonu birleştiren özel müşteri çözümleri, bugün dünyanın dört bir yanında çalışmayı sürdürmektedir. Valmet halihazırda müşterilerinin proseslerine ulaşabildiği 440 çevrimiçi bağlantıya sahiptir.

    Proje dizayn aşamasından, kesin kabul testlerine, fizibilite çalışmalarından, anahtar teslim çözümlere kadar, geniş bir çözüm portföyüyle hemen hemen tüm aşamalarda yer alabilen Valmet, müşterilerini rekabette daima öne taşımaktadır. Sürdürülebilirlik alanında 2016’da Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’ne üçüncü kez dahil edilen Valmet, yenilenebilir kaynakları sürdürülebilir sonuçlara dönüştürme konusunda dünyanın örnek şirketleri arasında yer almaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.