DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vodafone Freezone’lular Gece Gezmesi’nde alternatif müzik keyfi yaşadı

    Vodafone Freezone’lular Gece Gezmesi’nde alternatif müzik keyfi yaşadı
    08.07.2017
    A+
    A-

    Vodafone Türkiye’nin gençlik markası FreeZone’un desteğiyle 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Gece Gezmesi” etkinliği, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kadıköy ve Moda’da çeşitli mekânlarda gerçekleştirildi. Anadolu yakasında kesintisiz müzik keyfi yaşatan ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, alternatif müzik sahnesinin, bağımsız ve güncel müziğin en yeni ve en iyi örnekleri sunuldu.

    Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) etkinliklerine desteğini bu yıl da sürdürüyor. Vodafone Türkiye’nin gençlik markası FreeZone’un desteğiyle 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Gece Gezmesi” etkinliği, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kadıköy ve Moda’da çeşitli mekânlarda gerçekleştirildi. Anadolu yakasında kesintisiz müzik keyfi yaşatan ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, alternatif müzik sahnesinin, bağımsız ve güncel müziğin en yeni ve en iyi örnekleri sunuldu.

    Bu yıl “Vitrin: Türkiye Güncel Müzik Buluşması” kapsamında düzenlenen ve festival içinde festival deneyimi yaşatan “Gece Gezmesi” etkinliğinde Gevende, Son Feci Bisiklet, Jakuzi, Kolektif İstanbul, Kamufle Moral Band, Big Beats Big Times, Cem Tuncer Quartet, “Lahza” Cenk Erdoğan & İkiz, Çağıl Kaya Quintet, Akın Sevgör, Eskiz, Grup Ses, Hayvanlar Alemi, Yakaza Ensemble, Help! The Captain Threw Up, Tolerance Break, Özgün Semerci, Meriç Çalışan Quintet, No Land, Kaan Düzarat & Kerem Akdağ ve Ceylan Ertem gibi bağımsız sahnenin heyecan verici ve alternatif isimleri yer aldı. All Saints Moda Kilisesi, Club Quartier, Dorock XL, Kadıköy Sahne, KargART, Living Room, Moda Sahnesi, Zor gibi Kadıköy’ün sevilen mekânlarında sahne alan sanatçılar, izleyenlere sabaha dek süren bir müzik şöleni yaşattı.

    İstanbul caza doyacak

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve 21 Temmuz’a kadar sürecek 24. İstanbul Caz Festivali, cazın duayen isimlerinden yeni keşiflere 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 20 farklı mekânında 50’nin üzerinde konserde ağırlayarak İstanbullulara farklı konser deneyimleri yaşatacak. Festival programına resmi web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra Vodafone’un katkılarıyla yenilenen “İKSV Mobil” uygulamasından da erişilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.