DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wainer ile klasik tarza modern dokunuşlar

    Wainer ile klasik tarza modern dokunuşlar
    04.04.2017
    A+
    A-

    Kalite ve tasarımın muhteşem birlikteliği ile dikkat çeken Wainer, yeni modeli WA.19372 ile tarzını yansıtmak isteyenlere eşsiz bir aksesuar sunuyor. Gerçek deri kayış ve paslanmaz çelik kasasıyla öne çıkan model, şıklıktan ödün vermek istemeyenleri bekliyor.

    Wainer, tasarladığı modeller ile modern erkeğin vazgeçilmez aksesuarı olmaya devam ediyor. Koleksiyonlarında İsviçre saat üretiminin üstün kalitesini ve işçiliğini yansıtan Wainer, klasik tarza modern dokunuşlar yapıyor. Wainer, yeni modeli WA.19372 ile şıklığından vazgeçemeyenlere eşsiz bir aksesuar sunuyor.

    Gerçek deri kayışı ve 44 milimetrelik paslanmaz çelik kasasıyla beğeniye sunulan model, kahverengi-lacivert; siyah-beyaz gibi farklı renk kombinasyonlarındaki kayış ve kadran renkleri ile mükemmel bir uyumu yansıtıyor. Yansıma yapmayan safir cama sahip modelde zamanını verimli kullanmak isteyenler için kronometre ve takvim de bulunuyor. 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip WA.19372, vazgeçilmez bir aksesuar olacak.

    Bu özel saat, Wainer ayrıcalığını deneyimlemek isteyen herkesi bekliyor!

    Wainer saatler, ClickClock mağazaları ve seçkin saatçilerde satışa sunuluyor.

    Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 1528TL – 1598 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.