DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wilson’un Türkiye distribütörü Finspor oldu

    Wilson’un Türkiye distribütörü Finspor oldu
    02.02.2017
    A+
    A-

    Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda S. Williams ve Roger Federer ile şampiyonluğa ortak olan, tenis sporunun lideri

    Wilson, Salomon, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ve Precor gibi dünyaca ünlü markalara sahip spor malzemeleri firması Amer Sports, dünyada ve Türkiye’de tenis dünyasının lider markası Wilson’un Türkiye distribütörlüğü için FinSpor’la anlaştı.

    Türkiye’de FinSpor distribütörlüğü ile perakende, toptan ve e-ticaret kanallarında satış noktalarını arttırarak Türkiye tenis pazarında daha da büyüyecek.

    FinSpor’un, spor malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın deneyimi, 240 perakende noktası, takım ve bireysel sporları geliştirmek için çeşitli liglerde ve sporcularla sponsorluk anlaşmaları bulunuyor.

    Amer Sports;
    “Türkiye’ye inanıyoruz, tenis pazarını büyütmeyi hedefliyoruz”

    Amer Sports, yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar spor yapan herkese en iyi spor malzemelerini sağlamak misyonu ile Wilson markasının Türkiye’deki konumunu daha da güçlendirerek, sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı ve Türkiye’de tenis sporunun gelişmesine destek olmayı hedefliyor.

    Tenis kategorisinin lideri konumunda bulunan Wilson, özellikle tenis akademileri ve antrenörleriyle elele vererek Türkiye’de alt yapı çalışmalarına hız verecek.

    Wilson markasıyla Türkiye’den tenis sporuna dünya çapında oyuncular kazandırmayı hedefleyen Amer Sports Türkiye, İran ve Körfez Ülkeleri İş Geliştirme Müdürü Ceylan Mergen, distribütörlük anlaşması kapsamında yaptığı açıklamada; “Amer Sports ve Wilson markamızın vizyonu ile paralel bakış açısına sahip olması, FinSpor’u partner olarak seçmemiz için en önemli unsur oldu. Türkiye’ye inanıyoruz, Türkiye’deki operasyonlarımızda yeni distribütörümüz Finspor’la beraber, tenis kategorisine olan talebi ve pazarı büyütmeyi hedefliyoruz.”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.