DOLAR 32,3432
EURO 35,1016
ALTIN 2240,859
BIST 8891,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wish More Hotel Istanbul’dan Kadınlar Günü jesti

    Wish More Hotel Istanbul’dan Kadınlar Günü jesti
    04.03.2017
    A+
    A-

    Wish More Hotel Istanbul, kadınları kendilerine özel bir mola vermeye davet ediyor. Kadınlar Günü sebebiyle, konaklamadan düğün ve ziyafet rezervasyonlarına, SPA&Fitness kullanımından kahve keyfine, lüks ve keyifli otel hizmetleri avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

    Wish More Hotel Istanbul, keyifli hizmetlerini Kadınlar Günü’ne özel avantajlı fırsatlarla sunuyor. Şehrin dört bir yanından metro veya araçla kolay ulaşım imkanı, estetik ve lüksü bir arada sunan mekanı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Wish More Hotel Istanbul, yoğun ajandalarının içerisinde kendilerine özel bir mola vermek isteyen kadınları Bayrampaşa’ya davet ediyor.
    Wish More Hotel Istanbul’da Kadınlar Günü haftasında faydalanabileceğiniz imkanlar şu şekilde:
    Konaklama: 6-12 Mart arası, Oda-Kahvaltı rezervasyon yapan kadın misafirlerden, tüm oda tiplerinde ikinci kişi farkı alınmayacak.
    Düğün ve Ziyafet Organizasyonları: 6-12 Mart haftası yapılan düğün ve ziyafet sözleşmelerine özel, 20 kişiye kadar olan gelin hamamı ücretsiz olacak.
    Lezzet keyfi: Wish More Hotel Istanbul’da bulunan EspressoLab’in kadın misafirleri, tatlılarının yanında tercih edecekleri bir kahveyi ikram olarak içecekler.
    SPA & Fitness: Kadınlara özel Mart ayı boyunca 07.00 – 15.00 saatleri arası fitness, havuz, sauna, buhar odası ve hamam hizmetlerini kapsayan SPA & fitness kullanımı 150 TL yerine 75 TL olacak.
    Wish More Hotel Istanbul hakkında:
    Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri yaratmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.