DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yağmur stiliniz Tchibo’da: Tchibo ile yağmurun tadını çıkarmaya var mısınız?

    Yağmur stiliniz Tchibo’da: Tchibo ile yağmurun tadını çıkarmaya var mısınız?
    09.10.2018
    A+
    A-

    Yağmurlu, bulutlu ve soğuk sonbahar günleri, Tchibo’nun hayata dokunuşuyla daha keyifli hale geliyor. Tchibo’nun yeni sezon yağmur modası ile renkli bir sonbahar bizleri bekliyor. Kadınlar, erkekler ve çocuklar için DOĞA DOSTU malzemeden üretilen yağmurlukların yanı sıra şemsiyeler, montlar, yağmur botları ve pek çok farklı ürün seçeneği Tchibo’nun yeni koleksiyonunda yer alıyor.

    Tchibo, sonbaharı çok özel bir koleksiyonla karşılıyor. Aile fertlerinin farklı giyim ihtiyaçlarını bir arada bulabildiği Tchibo; yağmur, rüzgâr, soğuk gibi zorlu hava koşullarına dayanıklı olan ve aynı zamanda şık tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler sunuyor.

    Tchibo’nun DOĞA DOSTU yağmurlukları hem çevreyi hem sizi koruyor

    Her hafta değişen temalarıyla müşterilerine yepyeni dünyalar keşfetme fırsatı sunan Tchibo, oldukça geniş bir sonbahar koleksiyonu oluşturdu. Ürünlerinin hammaddelerini çevre ve insan sağlığına tehdit oluşturmayacak malzemelerden seçen Tchibo, DOĞA DOSTU marka stratejisini yeni koleksiyonda da sürdürüyor. Tchibo, yağmurluklarını çevre dostu “Ecorepel®” teknolojisiyle üreterek hem çevreyi hem de müşterilerini koruyor.

    Fonksiyonel yağmur montları ile farklı kombinasyonlar yapılabiliyor

    Tchibo’nun yağmur montları teknik özellikleri sayesinde yağmurlu havalarda rahat bir giyim deneyimi yaşatıyor. Özel “high performance” kaplamasına sahip olan montlar, su ve rüzgâr geçirmediği gibi hava alarak bunaltıcı etkiyi ortadan kaldırıyor. Erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı tasarlanan modellerin yanı sıra Üniseks Yağmur Montu ile Üniseks Yağmur Pançosu da bulunuyor. Tchibo 3’ü 1 Arada Yağmur Montu, 3’lü giyim kombinasyonu yapma avantajı sunuyor. Bu fonksiyonel ürün ile palto veya yelek kombinasyonları yapılabiliyor. 3’ü 1 Arada Fonksiyonel Outdoor Palto da yine 3 farklı kombinasyona imkân tanıyor. Sonbahar şıklığının vazgeçilmez parçası trençkotların yanı sıra botlar, çizmeler, paltolar ve şemsiyeler de koleksiyonda yerini alıyor.

    Tchibo ile çocuklar rengârenk ve neşe dolu… 

    Çocuklar Tchibo sayesinde yağmurun tadını doyasıya çıkarıyor. Yağmurluklar, çocuklara özel dinazor ve unicorn baskılı seçenekleri ile oldukça sevimli bir görünüm kazanıyor. Yağmur Montu, Termal Yağmur Montu, Yağmur Çizmesi, Mikropolar Mont, küçük prenseslere özel Yağmur Pelerini, Islanınca Renk Değiştiren Şemsiye, Organik Pamuklu Külotlu Çorap, yumuşak ve su geçirmez Polar Mont ve Organik Pamuklu Bere çocukların sonbahar şıklığı için sunulan ürünlerden sadece bazıları…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.