DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz günbatımlarının enerjisi COLIN’S ile renklendiriyor

    Yaz günbatımlarının enerjisi COLIN’S ile renklendiriyor
    06.07.2018
    A+
    A-

    90’lı ve 2000’li yıllarda gençlerin efsanesi olan yıldızlar altında dalga sesi romantizmi, günümüzde yerini günbatımı buluşmalarına ve partilerine bırakıyor. Yazın her anını yaşayan gençler, COLIN’S’in özgür tarzıyla günbatımlarına ve yaz akşamlarına yeni bir soluk getiriyor. Jean ve giyim koleksiyonu, yaz anılarını özgürleştirecek yeni ve rahat seçenekleriyle raflarda yerini alıyor.

    Hem sosyal ortamlarından hem de sosyal medyada değerlerini artıracak, hafif esintili güneş turuncusu arka planlı fotoğrafların yardımcı başrolü olmaya aday COLIN’S, her açı için rahatlığı ön plana çıkarıyor. Plajda, deniz kıyısında, havuz başında, havalı tavırlarına rahatlığı eklemek isteyen gençler, COLIN’S Jean şortlar üstüne basic tişörtleri tercih ediyor. Tiril tiril yazlık elbiseler kadınlara eşlik ederken, ekose ve düz renkli gömlekler erkeklerin şort mayolarının tamamlayıcısı oluyor.

    İlhamını sokaktan, müzikten ve gençliğin enerjisinden alan COLIN’S, mağazalarında ve colins.com.tr alışveriş adresinde yazın uzun gündüzlerini ve renkli gecelerini keyiflendirecek tasarımlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.