DOLAR 32,5985
EURO 34,7765
ALTIN 2511,042
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın keyfi Özsüt’te çıkıyor

    Yazın keyfi Özsüt’te çıkıyor
    11.07.2017
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, yepyeni yaz menüsüyle Haziran ayından itibaren lezzet şöleni yaşatıyor. Hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmayan, maharetli ustalar tarafından özenle hazırlanan Özsüt lezzetlerine, her yeni menüde olduğu gibi bu kez de birbirinden özel tatlar ekleniyor. Kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerine, Anadolu’nun yerel tatlarından dünya mutfaklarına, sütlü ve şerbetli tatlılardan pastalara, ferahlatıcı dondurmalardan buz gibi spesiyal içeceklere uzanan yeni menü, yaz boyunca Özsüt misafirlerinin en keyifli anlarına eşlik etmeye hazırlanıyor.
    Günün her saatine özel tarifleriyle misafirlerine çok keyifli bir lezzet deneyimi yaşatan Özsüt, merakla beklenen yaz menüsüne Haziran ayı itibarıyla geçiş yapıyor. Her yıl yaz ve kış olmaz üzere iki menü hazırlayarak mevsimine göre en taze ve doğal lezzetleri sunan Özsüt, alışkanlık yapan tariflerinin yanına yenilerini de ekleyerek menüsünü genişletiyor.

    Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından titizlikle hazırlanan yeni menüde, kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerine, Anadolu’nun yerel tatlarından dünya mutfaklarına uzanan zengin bir seçki yer alıyor. Özsüt’ün alametifarikası sütlü tatlıların yanı sıra, şerbetli tatlılar, pastalar, Türk damak tadına uygun geleneksel dondurmalar ve limonatadan kahvelere uzanan buz gibi spesiyal içecekler de, yaz boyunca damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor.

    Özsüt’te mevsim ne olursa olsun, 1938 yılından beri değişmeyen şeyler de var: Doğallık ve özen… Günlük ve en taze çiftlik sütünün kullanıldığı tatlılar, halen geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor. Meyveler ve yemişler Anadolu’nun dört bir yanından taptaze toplanırken, Avrupa mutfaklarına atıfta bulunan tarifler, özgün malzemelerle harmanlanıyor. Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olan Özsüt aynı zamanda, hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayarak misafirlerine birbirinden leziz ve sağlıklı lezzetler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.