DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın keyfini Conrad İstanbul Bosphorus’un havuz başında çıkarın

    Yazın keyfini Conrad İstanbul Bosphorus’un havuz başında çıkarın
    03.07.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, yazın keyfini şehirde çıkarmak isteyenleri ağaçlar içinde yer alan havuzuna ve sağlık kulübünde yenilenmeye davet ediyor. Yıllık ve 6 aylık üyeliklerde cazip fiyat avantajı sunan Conrad, günlük ziyaretler için de ideal.

    Şimdi, kalabalıktan uzak, şehrin içinde yeşil bir vaha ortamı sunan Conrad İstanbul Bosphorus’un yenilenmiş havuzunda yazın büyüsünü yaşamanın tam zamanı… Ziyaretçilerini adeta bir sayfiye yerinde tatilde gibi hissettirmeyi başaran Conrad, küçük yaz kaçamakları için en doğru adres.

    Şehrin kalbinde, ağaçlar içerisinde yüzme keyfi yaşatan açık havuzu ve sağlıklı molalar vererek yenilenmenizi sağlayan Sağlık Kulübü ile misafirler bu yaz Conrad İstanbul Bosphorus’u mesken tutacak. Sauna ve buhar odası kullanımının dahil olduğu açık yüzme havuzunun sezonluk fiyatı kişi başı 2.000 TL, çift olarak gelmek isteyen misafirler için özel fiyat ise 3.000 TL. Sessizliğin keyfini serin ve berrak sularda günlük olarak çıkarmak isteyen misafirler hafta içi kişi başı 150 TL, hafta sonu 220 TL ödeyerek havuzdan faydalanabilecekler. Çift olarak gelmek isteyen havuz severler ise hafta içi 270 TL, hafta sonu 340 TL ücret ödeyerek giriş yapabilecek.

    Conrad’ın havuzu konfor düşkünlerine, kendini özel hissetmek isteyenlere ve mahremiyeti tercih edenlere de eşsiz bir deneyim yaşatıyor. İçinde rahatınız için her detayın düşünüldüğü Balinese yataklarının bulunduğu kiralık kabanalar, iki kişilik kullanımlar için ideal. Havuz başında Balinese yatak konforunu tercih eden misafirlere alkolsüz içecek ve meyve tabağı da ikram ediliyor. Adını kumsallarıyla ünlü Bali’den alan bu yataklarla kendinizi adeta Uzakdoğu’da hissedeceksiniz.

    Conrad İstanbul Bosphorus, Sağlık Kulübü ile de konuklarına dingin ve sağlıklı bir ortamın kapılarını aralıyor.Gym, Kardiyo,Sauna, Buhar Odası, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu ile dinlenme odası kullanımının dahil olduğu Gold Club yıllık üyeliklerinde tek kişi için 4000 TL, çiftlere ise 6900 TL cazip fiyat avantajları sunuyor. Dileyen misafirler paketleri 6 aylık kullanım için de satın alabiliyor.

    Conrad lezzetlerinin keyfini havuz başında çıkarın

    Havuz keyfini Conrad kalitesiyle yaşarken, bu keyifli anları tecrübeli şeflerin hazırladığı ve tadı damaklarınızdan silinmeyecek havuz başı yiyecek-içecek menüsüyle unutulmaz bir deneyim haline getirebilirsiniz. Salata çeşitlerinden ana yemeklere, tatlı atıştırmalıklardan Conrad’a özel içecek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip olan menü, havuzun keyfinizin en lezzetli eşlikçileri olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.