DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın son günlerinde cildin en büyük destekçisi COSMED olacak

    Yazın son günlerinde cildin en büyük destekçisi COSMED olacak
    18.09.2017
    A+
    A-

    Yılın son sıcak günlerinde, cildin ihtiyaç duyacağı tüm gereksinimlere COSMED yanıt verecek. SUN ESSENTIAL serisinin Tüm Cilt Tipleri İçin Yüksek Korumalı Kremi ve Güneş Sonrası Losyonu güneşin zararlı etkilerini ortadan kaldırırken, ALIGHT Yoğun Aydınlatıcı Serum C vitaminin gücü ile cilt lekelerine savaş açacak.

    Eylül başını kapsayan dönem sonbahara göz kırpılan günler olarak adlandırılsa da yaz mevsimini anımsatan hava sıcaklıkları hafta sonlarını keyifli bir şekilde değerlendirme şansı sunuyor. Yazın son demlerinin tadının çıkarılabileceği bu değerli dönemde, güneş, deniz, klor gibi dış etkenler ciltte onarılamayan hasarlar bırakmak konusunda hala çok iddialı olduğundan cilt bakımını ihmal etmemek de büyük önem taşıyor.

    Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğuna inanan COSMED, yazın son günlerinde ürün ailesinde yer alan SUN ESSENTIAL SPF 50 Tüm Cilt Tipleri İçin Yüksek Korumalı Krem, SUN ESSENTIAL Güneş Sonrası Losyon ve ALIGHT Yoğun Aydınlatıcı Serum +Vit C ile cildin tüm gereksinimlerine yanıt veriyor.

    Güneşe karşı bakımda yüksek koruma

    COSMED, içeriğinde UVA ve UVB’den koruyucu özelliğe sahip organik ve inorganik filtreler içeren SUN ESSENTIAL SPF 50 Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Korumalı Krem ile güneşin zararlı etkisinden cildi korumaya yardımcı oluyor. Güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisine karşı hücre DNA’sının korunumuna ve cilt hücrelerinin güneş yanığından etkilenmesini önlemeye destek olan krem, UV ışınlarının etkisi ile hassaslaşmış ve yıpranmış cilt dokusunun yenilenmesine de yardım ediyor.

    Güneşten yıpranan cildi canlandırmak mümkün

    Cildi zararlı güneş ışınlarından korumanın yanında, kaybettiği nemi yeniden kazandırmanın da büyük önem taşıdığını bilen COSMED, SUN ESSENTIAL serisinin Güneş Sonrası Losyonu ile güneşe maruz kalmış, bronzlaşmış hatta kuruyarak hassaslaşmış cildin kendini yenileyebilmesine yardımcı olurken, daha sonraki güneş temaslarına da hazırlıyor. Losyon, içerdiği bitkisel özler sayesinde de hassaslaşmış, güneşin etkisi ile yıpranmış cildi nemlendirerek cilt dokusunun yenilenmesine destek oluyor.

    Vitamin takviyesi ile aydınlanan ciltler

    COSMED, ciltte güneş, deniz, klor gibi dış etkenler ile ortaya çıkan lekelerin yanı sıra ilerleyen yaş ile birlikte görünür olan, akne sonrası oluşan ya da doğumun ardından rastlanan cilt lekelerini ALIGHT Yoğun Aydınlatıcı Serum +Vit C ile çözüme ulaştırıyor. Leke karşıtı aydınlatıcı aktifler ve C vitaminiyle formüle edilmiş olan Yoğun Aydınlatıcı Serum, inatçı ve uzun süreli lekelerin giderilmesine, cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. Yatıştırıcı ve yenileyici özelliği sayesinde lekelerinin yeniden oluşumunun engellenmesini destekleyen serum, pürüzsüz ve canlı bir cilt tonu sağlıyor.

    COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

    Sun Essential SPF 50 Tüm Cilt Tipleri İçin Yüksek Korumalı Krem 75 ml: 69.90 TL

    Sun Essential Güneş Sonrası Losyon 100 ml: 36 TL

    Alight Yoğun Aydınlatıcı Serum 30 ml: 179 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.