DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeşilin huzuru evleri tazeleyecek

    Yeşilin huzuru evleri tazeleyecek

    Yeşil rengin yaşam alanlarında etkisi artıyor;evleri bahar havası karşılıyor.

    Bu yılın trend renklerinden olan yeşil yaşam alanlarında ve mekanlarda feminen vurgusuyla dikkat çekiyor. Milano Mobilya Haftası’nın ardından kendisini daha da güçlü hissettirmeye başlayan yeşil; sakinliği, huzuru ve dinginliği beraberinde getiriyor. Yeşil renk; mobilya, koltuk, dresuar, aksesuar, ev tekstil ürünleri gibi alanlarda sezona kendini dâhil ettiriyor. Dinginlik veren trend renk evlerde yastık, kumaş, duvar kağıdı, halı gibi ürünlerle var olan dekorasyonunuzla sentezleyerek de kullanılabilir. Kombin renk olarak kullanımlarda natürel renklerle geçişleri daha sıcak tonlarla buluşturabilirsiniz.
    Doğanın yansıması yeşil, doğada onu tamamlayan turuncu, mavi, kızıl güneşi gibi renklerle de yaşam alanlarınızda huzuru hissettirecektir. Yeşilin trend tasarımlarla buluştuğu addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi sizleri dekorasyon dünyasını keşfe bekliyor.

    addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi Mayıs ayı önerileri;

    Cumba Selection, Shagreen Yeşil Vazo, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    Modern ve country stillerinden oluşan Cumba Selection, bahar mevsiminin renklerini taşıyan birbirinden özel tasarımlara sahip seramik vazolarıyla evinizi renklendiriyor.
    diseno, design by us marka aydınlatma, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    diseno, baharın en gözde rengi olan yeşil renkte kesik cam formuyla tasarladığı aydınlatma ürününü minimal çizgisiyle evlerinize sunuyor.
    Decorise, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    Hareketli formu ve rengiyle modern bir görünümü konforla bir arada sunan Decorise, evinize şık ve serin bir stil katıyor. Geniş oturma alanı sunan koltukları modüler yapısıyla evinize uyum sağlayacak.
    Theodore Alexander marka Laria Koltuk, Dream Home, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    Doğal ahşap sırt ve ayaklarıyla büyük sırt yastığının kullanıldığı Laria Koltuk bahar köşenizde yerini almaya hazır. Yenilenme ve canlılığı döşeme rengine taşıyan Thedora Alexander marka tasarımla baharın gelişini ve rahatlığını ev dekorasyonunda hissedeceksiniz.
    Madam Milano Kartell, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    Bahar renklerini kent estetiğini birleştiren tasarımda parlak ve koyu renklerle kontrastlaşan tasarım metropol görüntüsüyle zenginleşmiş.
    diseno Moroso marka, Morning Glory yan sehpa, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
    Çiçek tasarımı ve soft renkleriyle sıra dışı bir tasarım örneği olan yan sehpa, baharı canlılığıyla karşılıyor.


     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.