DOLAR 32,555
EURO 34,8687
ALTIN 2424,472
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    YTÜ IEEE 13. RLC Günleri’nde Lamp 83’e büyük ilgi

    YTÜ IEEE 13. RLC Günleri’nde Lamp 83’e büyük ilgi

    Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen 13. RLC Günleri’nde LAMP 83’ün sunumu ve standı öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

    YTÜ IEEE öğrenci kulübü tarafından düzenlenen 13. RLC Günleri etkinliğinde Gümüş Sponsor olarak yer alan LAMP 83 yaptığı özel sunumda, önümüzdeki dönemde aydınlatma sektöründe trend haline gelmesi beklenen “İnsan Odaklı Aydınlatma” konseptini işledi.

    Bu konsept, kısaca “Uygun aydınlatma aygıtları ve kontrol sistemleri ile yapay ışığın renk tonu ve ışık şiddeti açısından güneş ışığını kopyalayacak senaryolarla kontrol edilmesi” olarak tanımlanabiliyor. “İnsan Odaklı Aydınlatma” kavramında, ışığın, insanın sirkadyen biyoritmi ile uyumlu şekilde üretilmesi ve kontrol edilmesi sayesinde kişisel performansın ve motivasyonun artması, öğrenme ve algılamanın kolaylaşması, konsantrasyon süresinin uzaması gibi insan davranışlarının pozitif yönde etkilenmesi sağlanıyor.

    LAMP 83’ün hem teorik hem de uygulamalı olarak “İnsan Odaklı Aydınlatma” konseptini tanıttığı sunumu dışında, etkinlik alanında kurulan stant da öğrencilerden büyük ilgi gördü. Stant alanında gerek aydınlatma sektörü, gerek LED ve aydınlatma teknolojisi, gerekse firmadaki staj ve çalışma olanakları hakkında ilgili olarak öğrenciler ile bilgi paylaşımı yapıldı.

    Son olarak LAMP 83 yetkilileri, düzenlenen “İnsan Kaynakları Forumu’na” da katılarak öğrencilere staj olanakları, mülakatlar, işe alım süreçleri ile ilgili tecrübelerini aktardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.