DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yumuşak el ve ayakların sırrı COSMED’de

    Yumuşak el ve ayakların sırrı COSMED’de
    18.07.2017
    A+
    A-

    COSMED’in SOFT serisi ile el ve ayaklar hak ettiği bakıma kavuşuyor. Yağlı his bırakmayan el kremi yoğun nemlendirici bakım sunarken, ayak kremi ise koku oluşumuna savaş açıyor.

    Yazı herkesin sevdiği bir gerçek… Ancak güneş, klor, mevsimsel değişiklikler ve hatta sık sık suya temas etme cildin ihtiyacı olan nemi alıp götürüyor. Nem oranı azalan el ve ayaklar da kuru, gergin ve çatlamış bir görünüm ile yardıma ihtiyacı olduğunu fazlası ile belli ediyor. Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğunu savunan COSMED, tüm bu sorunları çok iyi anlıyor ve bu problemleri çözmeye yönelik ürünleri ile yaz mevsimini şenlendiriyor.

    COSMED SOFT Onarıcı El Kremi, zengin bitkisel bileşimi ile ellerin ihtiyacı olan çok yönlü bakım sağlıyor. Cildi dış etkenlere karşı koruyan krem, cilt dokusunun üst katmanlarının yenilenmesine destek oluyor. Cildin nem kapasitesini arttıran SOFT Onarıcı El Kremi, cildin UV ışınlarının yıpratıcı etkilerine karşı korunmasına da yardım ediyor.

    Ölü hücrelerin ciltten arındırılmasına, ayak dokusunun nemlendirilmesine ve ayak kokularının giderilmesine destek sağlayan COSMED SOFT Besleyici ve Nemlendirici Ayak Kremi, ayaklara ferahlatıcı bir his vererek, şiş ve yorgun ayakları dinlendiriyor ve sertleşmiş dokunun yumuşamasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.