DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat’ta havanızı değiştirin, aşkınızı tazeleyin

    14 Şubat’ta havanızı değiştirin, aşkınızı tazeleyin

    14 Şubat Sevgililer Günü için alternatif hediye arayanlara iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin, farklı bir öneri sunuyor: Günümüz şehirlerinin en önemli sorunlarından biri olan temiz ve kaliteli hava ihtiyacı için geliştiren yeni nesil bir hava temizleme cihazı! Böylece sevdikleriniz Streamer teknolojisi ile temiz hava solurken, yaşam kaliteniz de artacak.
    14 Şubat Sevgililer Günü’nde, sevgilinize olan aşkınızı bir hediye ile taçlandırmak istiyorsunuz, ancak klişelerin de dışına çıkmak istiyorsunuz. Öyleyse bir hava temizleme cihazı alarak hem farkınızı gösterebilir hem de sevdiğinizin hayatında bir fark yaratabilirsiniz.
    Biliyorsunuz, özellikle kış aylarında temiz havaya artan ihtiyacımız, yaşam kalitemizi yakından ilgilendiriyor. Temiz ve kaliteli bir hava solumak, sağlığımızdan yaşam alanlarımızın konforuna kadar hepimizi etkiliyor. İşte bunun için Daikin, geliştirdiği hava temizleme cihazları ile temiz ve kaliteli hava solumamızı sağlayarak, sağlıklı ortamlar oluşmasını sağlıyor.
    Sevgililer Günü’nde alternatif bir hediye ile sürpriz yapmak isteyenler, Daikin’in ileri teknolojili hava temizleyicisi MC70L ile sevdiklerine sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı sağlayabilir. Faaliyet gösterdiği 145 ülkede hem çevreye karşı saygılı hem de son teknolojiyi barındıran ürünleri ile tanınan Daikin’in geliştirdiği MC70L hava temizleyici; kullanım kolaylığı ile beğeni topluyor.
    Yüksek enerji verimliliği, ultra sessiz çalışma sistemi, çocuk kilidi, ekran ayarı, uzaktan kumandası, polen modu, uyku modu ve zamanlayıcı gibi birçok özelliğe sahip olan MC70L hava temizleyici, şık tasarımı ve taşınabilirliği ile her türlü ortama uyum sağlıyor. Geliştirilen 5 filtreli sistemle ekonomik çalışan MC70L hava temizleyicilerde, 10 yıl boyunca filtre değiştirmenize gerek kalmıyor.
    Uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen ‘streamer’ teknolojisi ile alerjenleri ve zararlı bakterileri ayrıştırarak yaşanılan ortamın hava kalitesini yükselten MC70L, hava temizleyiciler segmentinde yeni bir standart oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.