DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2017’nin “Anne Dostu Ürün” ödülü sahibini buldu

    2017’nin “Anne Dostu Ürün” ödülü sahibini buldu
    19.01.2018
    A+
    A-

    Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi IBS 2017 Ödülleri oylamasında 6500’ün üzerinde anne tarafından “Anne Dostu Ürün” ödülüne layık görüldü. 9 kategorinin yer aldığı IBS 2017 Ödülleri’nde her yıl olduğu gibi emziren annelerin çatlayan ve acıyan meme uçlarını korumaya yardımcı olan Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi “Anne Dostu Ürünü” kategorisinde ödüle layık görüldü. Bu ödül, Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi’nin IBS Ödülleri’nde arka arkaya aldığı 3. “Anne Dostu Ürün” ödülü.

     

    15-17 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen yılın en trend anne bebek çocuk fuarı IBS, son 3 yıldır IBS Ödülleri’ne ev sahipliği yapıyor. Bu sene 9 kategoride 1 Kasım – 6 Aralık 2017 tarihleri arasında halk oylaması gerçekleştirildi.

    15 Aralık 2017 tarihinde IBS 2017 Ödülleri özel bir tören ile sahiplerini buldu. Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi, 112 marka arasından 6500’ün üzerinde annenin oyu ile 2017’nin “Anne Dostu Ürünü” seçildi.

    En Büyük Zorluk Meme Ucu Ağrıları

    Araştırmalarda emziren anneler, emzirme döneminde yaşadıkları en büyük zorluğun meme ucu çatlakları olduğunu belirtiyor (Lansinoh Uluslararası Emzirme Araştırması 2017). Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi, emzirme döneminde annelerin yaşamış olduğu meme ucu çatlaklarının korunması ve acısının azaltılmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede anneler emzirmeye devam edebilir.

    Emzirmeden Önce Silinmesi Gerekmez

    Doğal ve hiçbir katkı, koruyucu madde içermeyen Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi’nin en önemli özelliği “Emzirmeden Önce Silmeye Gerek Duyulmamasıdır.” Dünyada İngiliz Allerji Kurumu’nun onayını alan tek meme ucu kremi olarak hipoallerjeniği onaylanmıştır.

    Tadı ve kokusu olmayan Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi, anne sütünün tadını ve kokusunu almaya devam edebilir ve emmeyi sürdürebilirler.

    Anne ve bebek için güvenli Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi’ni 3. defa “Anne Dostu Ürün” ödülüne layık gören tüm annelerimize teşekkürler…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.