DOLAR 32,3797
EURO 34,6952
ALTIN 2400,472
BIST 10044,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okullar açılacak, sıralar Sharpie Fine kalemler ile renklenecek

    Okullar açılacak, sıralar Sharpie Fine kalemler ile renklenecek
    14.09.2018
    A+
    A-

    Sharpie Fine kalemlerle okul sıraları renklenirken ödevler, sanatsal çalışmalar ile sunumlar güvenle tamamlanıyor. Sağlıklı yapısı ve capcanlı renkleri ile tasarlanan her şey öğrencilere güven veriyor, yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Duvardan ahşap veya metale, kumaştan strafor, tuval ile kartona kadar her yüzeye eşsiz ve göz alıcı çizimler yapacak, çalışmalarınızı gururla sergileyeceksiniz.

     Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie Fine kalemler öğrencilerin vazgeçilmezi. Bu kalemlerle tişörtlerden bardaklara, metalden her çeşit kâğıda kadar tüm yüzeylere kalıcı tasarımlar, motifler yapılabiliyor. Hayal gücünün duvarları ortadan kalkıyor. 24’ten fazla renk seçeneğine sahip Sharpie Fine kalemler öğrencilerin gerek sanatsal gerekse de proje çalışmalarında onlara ilham veriyor. Çabuk kuruyan bu kalemlerle ortaya koyulan rengârenk resimler ya da yazılar solmuyor, kalıcılık ve ilk günkü ışıltı devam ediyor. Model, yazı ve motifte sınır tanınmıyor.

    Her yüzeye kalıcı resimler

    Hayaller, yaratıcılıkla kumaş yüzeylere bile rahatlıkla yansıyabiliyor. Sharpie Fine kalemler ile yapılacak her şey hayal gücünün avuçlarında. Yalnızca düşleyin, sonra güvenle yaratın. Sharpie Fine kalemlerin mürekkepleri ve gövdelerinde kullanılan malzemeleri sağlık ile kalite açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçiriliyor. Hobi edinmek isteyenler veya her alanda çalışmalar ortaya koymayı arzu eden öğrenciler güvenle tercih ediyor. Eğlence, sanat ve doğallığın bir araya geldiği Sharpie Fine kalemler tüm seçkin kırtasiyelerde alıcılarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.