DOLAR 32,3822
EURO 34,7117
ALTIN 2394,436
BIST 10107,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uluslararası Woolmark Ödülü’nün kazananları açıklandı

    Uluslararası Woolmark Ödülü’nün kazananları açıklandı
    22.02.2019
    A+
    A-

    Londra Moda Haftası’nda yıldızlarla dolu bir etkinlikte sunulan erkek ve kadın giyim 2019 Uluslararası Woolmark Ödülü’nün kazananlarının Edward Crutchley ve Colovos olduğu açıklandı. Crutchley’in ayrıca sistem üretimi, malzeme, tekstil tasarımı, ürün tasarımına en yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımından dolayı İnovasyon Ödülü’nü de kazandığı açıklandı.

    Lindley Hall’de sahnelenen Uluslararası Woolmark Ödülü, Alber Elbaz, Tim Blanks, Laura Brown, Sinead Burke, Gwendoline Christie, Julie Davies, David Fischer, Colette Garnsey, Marc Goehring, Gert Jonkers, Floriane de Saint Pierre ve Sara Sozzani Maino gibi çok saygın iş ortağı temsilcilerinden oluşturulan bir kurul tarafından değerlendirildi.

    Alber Elbaz “Bugün dünyanın dört bir yanından 12 büyük tasarımcı vardı” dedi. “Kore, Çin ve İsveç gibi ülkelerden tasarımcıları görmek çok güzeldi. Bu da dünyanın ne kadar büyük olduğunu ve modanın dünyanın her yerinden geldiğini bize hatırlattı.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.