DOLAR 32,4376
EURO 34,7932
ALTIN 2433,504
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime yenilikçi tasarımlarıyla Arch+Dsng Summit’te

    Bürotime yenilikçi tasarımlarıyla Arch+Dsng Summit’te
    26.03.2019
    A+
    A-
    Mimarlık ve tasarım dünyasının profesyonellerini bir araya getiren Arch+Dsgn Summit 2019 için geri sayım başlıyor.Bürotime’ın Platin sponsor olarak katılacağı zirve, “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla, 5-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşiyor. Tasarımlarıyla geleceğin çalışma kültürüne yön veren Bürotime, ofis dekorasyonunda yeni çağın mimari trendlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
    Bürotime; 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan, zengin içeriğiyle sektör profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği Arch+Dsgn Summit etkinliğindeki standında ziyaretçilerini bekliyor olacak.
    2018 yılında “Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar” temasıyla, teknolojinin tasarıma ve mimariye yansımalarını değerlendiren Arch+Dsgn Summit, bu yıl devam niteliğinde belirlediği “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla değişimi sorgulamaya devam ediyor.
    Değişen Çalışma Kültürü ile Şekillenen Ofis Tasarımları
    Teknolojinin gelişimi mimariyi ve tasarımı da şekillendiriyor. Dijitalleşmenin yarattığı farklı ihtiyaçlar ve beklentiler, tasarımların bunları karşılayacak şekilde kurgulanmasını gerektiriyor. Çağın ihtiyaçlarında alışılmadık çalışma alanları, dinamik mekanlar, biyofilik tasarımlar ve ev rahatlığındaki çalışma alanları ağırlık gösteriyor. Doğa ve teknolojinin birlikte harmanlanmasıyla kurgulanan yeni nesil çalışma alanlarında hem işlevsel hem de konforlu bir ortam sunuluyor. Bürotime, yenilikçi ofisler için akıllı teknolojilerin kullanıldığı tasarımları hayata geçirirken çalışanların verimliliğini ve aidiyetini artıracak unsurları da göz önünde bulunduruyor.
    Geleceğin Ofislerini Kurguluyoruz
    Çalışma alanlarında akıllı teknolojilerin tasarıma etkilerine değinen Bürotime Pazarlama Direktörü Nuran Efendioğlu, “80’li yıllarda lineer ve hiyerarşik yapıya sahip ofisler, 90’’lı yıllarda daha esnek bir yapıda tasarlanmaya başladı. 2000’li yıllara gelindiğinde, günlük yaşantının her alanında internetin hâkim olmaya başlamasıyla beraber merkeze insanı koyan yeni bir çalışma kültürü şekillenmeye başladı. Bu değişmeler ışığında yeni teknolojik yapılar tüm sektörlerin geleceğini de yönlendiriyor. İnternetin yaygın kullanımı çalışma dinamiğini ve ofis dekorasyonundaki ihtiyaçları da değiştiriyor. Tasarladığımız ürünler ile birlikte çalışma alanlarındaki üretkenliği en üst noktaya çıkarmayı hedeflerken, tüm ihtiyaçlara cevap verecek çözümler üretiyoruz. Gelişimi sürdürebilmek için çağı yakından takip eden Bürotime Tasarım Ekibi’nin akıllı teknoloji ile kurguladığı yüksekliği ayarlanabilen çalışma masası Set ile kullanıcı istediği yükseklikte hatta ayakta çalışabilme imkânına sahip oluyor. Ürüne özel geliştirilen aplikasyon sayesinde masanın yönetimi telefona indirilen uygulama üzerinden de yapılabiliyor. ‘Mimari ve Tasarımda Gelecek’ konseptiyle gerçekleşecek olan, iç mimarlık ve tasarım profesyonelleri ve öğrencileri bir araya getiren Arch Dsgn Summit 2019’da teknolojinin sunduğu konforla kurgulanan Set ürün ailemizi ve en yeni tasarımlarımızı sergileyeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.