DOLAR 32,4229
EURO 34,753
ALTIN 2429,215
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emel Onur emlak sektörü elçisi oldu

    Emel Onur emlak sektörü elçisi oldu
    09.07.2019
    A+
    A-

    Lead Consulting Group’un CEO’su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  etkili  ve yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor.com’un sektör elçisi olarak seçildi.

    Miami’nin en bilinen emlak danışmanlarından olan Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlü isme gayrimenkul alanında danışmanlık veren Emel Onur, Amerika’nın bir numaralı ev arama portalı olan realtor.com tarafından ülkenin en başarılı, saygın danışmanlarının yer aldığı  “Emlak Endüstrisi Elçileri” grubuna seçildi.

    Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Lead Consulting Group’un CEO’su Emel Onur, “Amerika’nin en güvenilir ve etkin emlak arama portal realtor.com’a emlak sektörünün her alanında uzun yıllar görev yapmanın ardından seçilmiş olmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim. Bu platform aracılığıyla emlak sektöründeki başarılarıma yenilerini ekleyeceğime inanıyorum” dedi.

    Amerika’da satılan evlerin büyük kısmının emlak danışmanı aracılığıyla satıldığını belirten Lead Consulting Group’un CEO’su Emel Onur, dijital emlak endüstrisinin öncülüğünü yapan realtor.com, 20 yıldır teknolojinin bütün avantajlarını kullanarak dünyanın dört bir yanından Amerika’da emlak yatırımı yapmayı düşünen yatırımcıları biraraya getiren çok önemli bir platform olduğunu vurguladı.

    Realtor.com® Endüstri İlişkileri Başkan Yardımcısı Suzanne Mueller, “Sektör elçi programı, en aktif emlak profesyonellerimizi, realtor.com®’daki ürün geliştirme ve program ekipleriyle daha derinden birleştiriyor. Ev satın almayı ve satmayı herkes için daha kolay ve daha faydalı hale getiriyoruz. Global elçilerimiz de bu konuda bize yardımcı oluyor. Enerjimizi ve dijital alandaki 20 yıllı aşkın tecrübemizi onlarla paylaşmaktan ve onların tecrübelerini yeni programlar geliştirirken kullanmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.