DOLAR 32,3783
EURO 34,706
ALTIN 2400,187
BIST 10089,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çetmen’de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor

    Çetmen’de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor

    Çetmen uygulanan yüzde 8 KDV indirimi fırsatı ile mobilya tüketicilerinin yüzünü güldürüyor. Devam eden kampanya ile Lungo Koltuk Takımı 4 bin 230 TL yerine 3 bin 590 TL’ye satılmaktadır. 3+3+1+1 yataklı ve kuş tüyü sünger ile ekstra  konforlu koltuk takımı 12 ay elden taksit avantajıyla hem yeni evlenmeyi düşünenler hem de evlerindeki koltuk takımını değiştirmeyi düşünenler için fırsat sunuyor…
    Yine KDV indirimi ile Loan Yemek Odası Takımı / TV Ünitesi 2 bin 600 TL yerine 1.790 TL’den satılmak. Konsol + konsol aynası + çift kitabe ile 10 kişilik olabilen yemek masası + TV ünitesi de 12 ay elden taksit avantajıyla sunuluyor.
    Loan Yatak Odası Takımı ise 4 bin 273 TL yerine 3 bin 390 TL ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bazalı karyola + 6’lı sürgülü dolap + aynalı şifonyer + 2 komodinden oluşan yatak odası takımı da 12 ay elden taksit avantajıyla meraklılarını bekliyor.

    32 MAĞAZASI BULUNUYOR
    İlk mağazasını 1962 yılında İzmir’de açan Çetmen’in bugün toplam 32 mağazası ve 50 bin metrekareyi aşan satış alanı ile faaliyet gösteriyor. Mağazaların 15’i İzmir’de, 5’i Manisa’da, 3’ü İstanbul’da, 3’ü Aydın’da, 2’si Denizli’de, 2’si Uşak’ta olmak üzere Balıkesir ve Muğla illerinde hizmet sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.