DOLAR 32,4386
EURO 34,7269
ALTIN 2424,687
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar makyajında yanaklarda pembe tonlar favori

    Sonbahar makyajında yanaklarda pembe tonlar favori
    21.09.2019
    A+
    A-

    Sonbahar geldi. Mevsim geçişlerinde yaşanan halsizlik ve bitkinlik yüzümüze de yansıyor.  Bu yılın makyaj trendleri arasında yer alan pembe tonlar sonbaharda da popülerliğini koruyor ve yanaklara doğal bir pembelik ve ışıltı katıyor. essence’nin “Good vibes good memories” koleksiyonunda yer alan trend tonlarda allıklar  ve aydınlatıcılarla tam da mevsim geçişini yaşadığımız şu günlerde yüzünüze tazelik katabilirsiniz.  

     

    Özellikle mevsim geçişlerinde yanaklara doğal tonlarda biraz renk katmak hem ruh halini değiştiriyor hem de genel görünüme tazelik ve ışıltı katıyor. essence’nin “Good vibes good memories” koleksiyonunda yer alan aydınlatıcılar, toz ve sıvı allıklar bu yılın trend renklerini yüzünüze taşıyarak, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor.

     

    Yüzünüz çiçek tonlarıyla ışıldasın

    Yüzünüze biraz renk ve ışıltı katmak için aydınlatıcı ve allıklardan faydalanabilirsiniz. essence’nin good vibes good memories koleksiyonunda yer alan sıvı allık ve aydınlatıcı, parıltılı partikülleriyle yanaklara yoğun bir ışıltı veriyor. İhtiyacınıza göre birkaç damlayı yüzünüze kolayca uygulayabilir ve yüz hatlarınızı taze ve ışıltılı bir görünümle vurguyabilirsiniz.

     

    Yanaklara pembelik katın

    Aynı koleksiyonda yer alan ikisi bir arada toz allık ve aydınlatıcı ise sonbaharın ışıltısını cildinize taşıyor. Allık ve aydınlatıcı kombinasyonunu en iyi şekilde uygulamak için yumuşak bir fırça kullanın. Renkleri yumuşak bir biçimde dağıtabilir ya da üst üste uygulayarak yanaklarınıza canlı bir pembelik katabilirsiniz.

     

     

    Tonunuzu ruh halinize göre seçin

    Bir diğer seçenek ise trio allık. Sonbaharın hala canlı ancak abartısız tonlarını yansıtan trio allık, yüzünüze doğal ve canlı bir görünüm kazandırmak için ideal bir palet. Her ruh haline uygun üç yumuşak tonu kullanarak tek bir dokunuşla yanaklarınıza anında tazelik ve doğallık katabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.